Yanlış cumleler kurmuşum biraz ama ana fikri anlasilmistir mesajın.Linux bir çekirdektir. Geliştiriciler onun üzerine yeni kodlar ile işletim sistemini oluşturular. Android bir Linux. Sizin dediğinize bakılırsa Chrome bir Chromium sayılmazdı kapalı kaynak barındırdığı için.
Teknik olarak mumkun, kullanmamak da pratik olarak mumkun. Bunu en basit ogeye, bir kernela yikmak biraz detaysiz ve sig olacaktir hocam. Ornegin Ubuntu'yu falan sevmiyorum ben o yuzden kullanmiyorum ama Debian Arch Artix gibi dagitimlar toplamiyorsa suclari ne? Dolayisiyla koca kernel yerine belirli dagitimlari kullanmayabilirsiniz ki bu en dogal hakkiniz ve size bu konuda katiliyorum. Takip etmiyorsa kullanilir yani.Bu mantığa göre Red Hat gibi kapalı kaynak kodlu işletim sistemlerini de mi Linux dağıtımı saymayacağız?
Sevgili arkadaşlar, kabul etmek zor biliyorum ama, Linux üzerinden veri sızdırmak teknik olarak mümkündür.
Hocam yanlış anlamayın beni lütfen. Linux'da veri sızdırıldığı için kullanmayın demiyorum. Tartışmanın başına dönerseniz veri konusunu bir Linux artısı olarak sunmuşlardı. Onlara cevaben söyledim.Teknik olarak mumkun, kullanmamak da pratik olarak mumkun. Bunu en basit ogeye, bir kernela yikmak biraz detaysiz ve sig olacaktir hocam. Ornegin Ubuntu'yu falan sevmiyorum ben o yuzden kullanmiyorum ama Debian Arch Artix gibi dagitimlar toplamiyorsa suclari ne? Dolayisiyla koca kernel yerine belirli dagitimlari kullanmayabilirsiniz ki bu en dogal hakkiniz ve size bu konuda katiliyorum. Takip etmiyorsa kullanilir yani.
Iste orada katiliyorum, bir Linux artisini genel olarak soylemislerdir, zira Kernel kendisi icermiyor boyle bir sey. Ben bile basit bir telemetry sistemi yazabilirim ama telemetry kullanmayan dagitimlar da var. Tabii ki derinlemesine bakarsak veri cukkalayan dagitimlar yok degil. Amazon olayi vardi ornegin Ubuntu'da.Hocam yanlış anlamayın beni lütfen. Linux'da veri sızdırıldığı için kullanmayın demiyorum. Tartışmanın başına dönerseniz veri konusunu bir Linux artısı olarak sunmuşlardı. Onlara cevaben söyledim.
Bence herkes birbirini yanlış anlıyor. Benim savunduğum şey bu değil. KurduğunSevgili arkadaşlar, kabul etmek zor biliyorum ama, Linux üzerinden veri sızdırmak teknik olarak mümkündür.
Hocam, büyük oyunu görmüşsünüz. Helal olsun diyorum.Sevgili arkadaşlar, kabul etmek zor biliyorum ama, Linux üzerinden veri sızdırmak teknik olarak mümkündür.
Veri toplamanin da seviyeleri var tabi Windows bildigin masaustu ekran goruntunu kafasina gore belirli araliklarla Microsoft serverlarina gonderiyor. Ubuntu'nun kotulesek de yaptigi bunun yaninda cocuk oyuncagi kalir. Windows'un daha haberimiz olmayan daha ne maharetleri vardir kimbilir kaynagi acik olmadigi icin bilemiyoruz.Teknik olarak mumkun, kullanmamak da pratik olarak mumkun. Bunu en basit ogeye, bir kernela yikmak biraz detaysiz ve sig olacaktir hocam. Ornegin Ubuntu'yu falan sevmiyorum ben o yuzden kullanmiyorum ama Debian Arch Artix gibi dagitimlar toplamiyorsa suclari ne? Dolayisiyla koca kernel yerine belirli dagitimlari kullanmayabilirsiniz ki bu en dogal hakkiniz ve size bu konuda katiliyorum. Takip etmiyorsa kullanilir yani.
Seviyeni dusurme kardesim ben yaptim pismanim. Raporlayin trollemekten cunku yaptiginin baska bir tarifi yok.Hocam, büyük oyunu görmüşsünüz. Helal olsun diyorum.
Sistemin yöneticisi tamamen siz iken buna engel olmakta sizin elinizde olabilir ama.
Red Hat kapalı mı?Bu mantığa göre Red Hat gibi kapalı kaynak kodlu
İlk defa linux kullanıcam o yüzden beni çok zorlayacak bir şey olmasın.Önceki mesajlarımda da sordum. İstekleriniz neler? Linux'ta ne olmasını istiyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.