Millie Hayrani
Femtopat
Türk marketinden Albeni aldım. 
Asus ROG Gladius II Core İncehesap indirimlerindende galiba bişi alıcamBiraz farklı bir şey olsun istedim. Sorum şu:Bugün ne satın aldınız? Gün içinde alışverişiniz oldu mu? Ben başlıyorum. TK Collection Airbus A320 aldım.
Çok teşekkürler Allah isteyen herkese daha iyisini nasip etsin, kısmetse pazartesi gün forumda bir arkadaştan Litepower 550 + Zalman S2 alacağım.
Tabi daha monitör ve ekipman eksik![]()
Kardeşim ben yemek yemeyi seviyorum ama bünyem gereği çok fazla kilo almadığım için formumu da koruyabiliyorum. Bu özelliğimi doya doya yeme ve içmeyle zevk haline dönüştürüyorumAbi, 100 lira biraz fazla değil mi? 3 porsiyon lahmacun bile 50 lira, geri kalan 50 liraya ne yapıyorsun![]()
Çok uygun fiyata almayacaksanız Litepower önermem. 3 defa değişim yaptılar. Hepsinde de CW sorunuyla karşılaştım.Çok teşekkürler Allah isteyen herkese daha iyisini nasip etsin, kısmetse pazartesi gün forumda bir arkadaştan Litepower 550 + Zalman S2 alacağım.
Sağolun hocam. Kullansam mı 350TL'den satsam mı hala emin değilim.Hayırlı olsun hocam.
Alırsın onları da.
Biraz farklı bir şey olsun istedim. Sorum şu:bugün ne satın aldınız? Gün içinde alışverişiniz oldu mu? Ben başlıyorum. Tk Collection Airbus A320 aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.