Bugün Türk futbolunun bittiği gündür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir yorumcuyu dinlemedim, objektif olan herkes bilir ki kesin olarak penaltı. İşinize gelmiyor.

Adam arkada adelesinden itekliyor, hakem VAR'a bile gitmiyor. Semih faul yapıyor da yapıyor kart yok.
Sara denen adam 3 kere falan oyundan atılmalıydı. İzlersiniz maçı ama görmek istemezsiniz.

Kıyafet konusunda küfür yok hakaret yok adam espri yapıyor. Fenerbahçe'den birisi ne zaman tebrik etti Galatasarayı? Fenerbahçe'den kim saygı duyuyor Galatasaraya?

Neyse arkadaşlar bu işler uzar gider. Benim demek istediğim bu işlerin düzelmesi için gerçekten herkesin objektif olması gerekir. Ama bunu 4 büyüklerden kimse istemez...

Sara denen adam 3 kere falan oyundan atılmalıydı. İzlersiniz maçı ama görmek istemezsiniz.
Aynı yorumu başka bir Fenerbahçeli yazmış instagram yorumlarında ama o Davinson atılmaılydı diyor Çok komik taraftarsınız.

Neyse arkadaşlar bu işler uzar gider. Benim demek istediğim bu işlerin düzelmesi için gerçekten herkesin objektif olması gerekir. Ama bunu 4 büyüklerden kimse istemez...
Kimse böyle devam etmesini istemez, iki tarafa da yapılan hakem hataları var, şahsen oyunun sürekli durması beni oyundan soğuttu.

Fenerbahçe'den birisi ne zaman tebrik etti Galatasarayı? Fenerbahçe'den kim saygı duyuyor Galatasaraya?
Taraftar ağzına geleni söyler maçta veya sosyal medyada ben Okan'dan bahsettim. Ali Koç ve Aziz Yıldırın prtak programında Dursun Özbek ile ilgili dedikleri ise saygısızlık değil mesela. Herifler olanları konuştu sadece.

Aynı yorumu başka bir Fenerbahçeli yazmış instagram yorumlarında ama o Davinson atılmaılydı diyor Çok komik taraftarsınız.
Onun poziyonlarını bilmiyorum ancak eğer gözünüz var Sara'nın yaptığı çirkeflikleri görmüşsünüzdür. Salağa yatmayın.
Kimse böyle devam etmesini istemez, iki tarafa da yapılan hakem hataları var, şahsen oyunun sürekli durması beni oyundan soğuttu.
Ben de ilk mesajımda bundan bahsettim.

Başkanınızın ağzından konuşun, siz böyle değil 10 yıl 20 yıl bile kupa göremezsiniz.

Sara'nın Gedson'un kariyerini bitiren çalımdan mı bahsediyorsunuz? Evet bence de büyük bir çirkeflik. Hoşçakalın.

Başkanınızın ağzından konuşun,
Anlama problemin var. İkisinin söylediklerini söyledim. Yalan mı söylemişler? Dursun Özbek küçük çocuk gibi okşatmadı mı yanağını ? Al bak ben de söyledim kendi ağzımla.
siz böyle değil 10 yıl 20 yıl bile kupa göremezsiniz.
Helal kupamız olsun da geç olsun güç olmasın.

Yaşa fenerbahçe.

Bana göre Türk futbolu bitmiştir, siz ne düşünüyorsunuz?
Ben açıkçası hiç futbolla haşır neşir olmadım. Abim koyu beşiktaşlı olduğundan sorana beşiktaşlıyım deyip geçiyorum. Başkalarının başarısını kendi başarım olarak saymayı pek sevmem. Abartılmamasını anlarım fakat sırf birileri kaybetti diye delirmek ve birileri kazandı diye onlara saldırmanın hiçbir mantığı yok. Ayrıca türkiye futbol takımları iyi falan da değil. İyi oyun görmek istiyorsanız türk voleybol takımlarını falan izleyin. Sırf futbol diye rezil oyunlar izlemeye gerek yok bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…