Emrivaki konuşmayın, siz kisminiz? 10 kişi sahanızda suç çektirmeden yenen İsmail Kartal'ı sizin camiadan kim tebrik etti? Aksine giydiği kıyafetla dalga konusu bile oldu. Kimse kimseyi tebrik etmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda hele bir takımın hocasıysan.
GS-BJK maçı ile ilgili ben sadece hakemin yanlış kararlarını söyledim. Maç sonucu ile ilgili bir şey dedim mi? Duymak istediklerinizi duymuş gibi yapmayın.
Kıyafet konusunda küfür yok hakaret yok adam espri yapıyor. Fenerbahçe'den birisi ne zaman tebrik etti Galatasarayı? Fenerbahçe'den kim saygı duyuyor Galatasaraya?
Neyse arkadaşlar bu işler uzar gider. Benim demek istediğim bu işlerin düzelmesi için gerçekten herkesin objektif olması gerekir. Ama bunu 4 büyüklerden kimse istemez...
Neyse arkadaşlar bu işler uzar gider. Benim demek istediğim bu işlerin düzelmesi için gerçekten herkesin objektif olması gerekir. Ama bunu 4 büyüklerden kimse istemez...
Taraftar ağzına geleni söyler maçta veya sosyal medyada ben Okan'dan bahsettim. Ali Koç ve Aziz Yıldırın prtak programında Dursun Özbek ile ilgili dedikleri ise saygısızlık değil mesela. Herifler olanları konuştu sadece.
Taraftar ağzına geleni söyler maçta veya sosyal medyada ben Okan'dan bahsettim. Ali Koç ve Aziz Yıldırın prtak programında Dursun Özbek ile ilgili dedikleri ise saygısızlık değil mesela. Herifler olanları konuştu sadece.
Onun poziyonlarını bilmiyorum ancak eğer gözünüz var Sara'nın yaptığı çirkeflikleri görmüşsünüzdür. Salağa yatmayın.
Anlama problemin var. İkisinin söylediklerini söyledim. Yalan mı söylemişler? Dursun Özbek küçük çocuk gibi okşatmadı mı yanağını ? Al bak ben de söyledim kendi ağzımla.
Anlama problemin var. İkisinin söylediklerini söyledim. Yalan mı söylemişler? Dursun Özbek küçük çocuk gibi okşatmadı mı yanağını ? Al bak ben de söyledim kendi ağzımla.
Ben açıkçası hiç futbolla haşır neşir olmadım. Abim koyu beşiktaşlı olduğundan sorana beşiktaşlıyım deyip geçiyorum. Başkalarının başarısını kendi başarım olarak saymayı pek sevmem. Abartılmamasını anlarım fakat sırf birileri kaybetti diye delirmek ve birileri kazandı diye onlara saldırmanın hiçbir mantığı yok. Ayrıca türkiye futbol takımları iyi falan da değil. İyi oyun görmek istiyorsanız türk voleybol takımlarını falan izleyin. Sırf futbol diye rezil oyunlar izlemeye gerek yok bence.