Bugün Türk futbolunun bittiği gündür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir hakemin bir kere sosyal medya hesabı olmaz, olsa bile kendi adıni kullanmaz anonim takılır, gelmişsin burada shop görseli atarak, kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun gitgide komikleşiyorsun.
Hadi yav ben bunu gerçek sandım da attım ya. Gerçek değil miymiş? Ben gerçek olduğunu düşündüm ondan dolayı attım.

Hadi yav ben bunu gerçek sandım da attım ya. Gerçek değil miymiş? Ben gerçek olduğunu düşündüm ondan dolayı attım.

Evet, aklınca şu görseli atarak beni kandırabileceğini sandın, ama karşında keriz yok.

Kadıköy'de farka doğru giderken, hakemin Fenerbahçe'ye verdiği uyduruk penaltıya ne demeli peki

Teknik direktörün öyle demiyor ama, penaltı var diyor. Her biriniz farklı bir telden çalıyorsunuz. Yapılanları nasıl örtbas etsek diye ne yapacağınızı şaşırdınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Madem o kadar güveniyorsun geçen sene attığınız penaltılara da penaltı değil diyen bu adam.

Dostum ortaya bir iddia atıyorsan doğru düzgün arkasında dur. Bak söylediğin şeyi tek bir video atarak çürüttüm. Demek ki bu işler kulaktan dolma bilgileri gelip burada söylemekle olmuyormuş. Hâlâ geçen haksız aldığımız penaltı pozisyonlarını göstermeni bekliyorum. Bul göster.

Teknik direktörümün dediklerini çok umursuyorsan, geçen sene Galatasaray'ın hakkının yendigindende bahsediyordu, o zaman onu da kabul et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…