Bugün yaşadığım komik olay

Berjriko

Hectopat
Daha fazla  
Bugün 1000TL'ye Gigabyte GT 1030 aldım şu an çok mutluyum fakat başıma çok da komik bir şey geldi hepinizle paylaşmak istiyorum. Bugün kartı alacağım yani buluşacağımız yer bizim bilgisayarcıydı tanıdık adam geç gelecek diye erken gittik hem dönüştürücü ihtiyacım vardı onu halletmek istedim. Gittik dükkana girdim içeri oturdum falan abi dedim bir tane 1030 buldum falan dedim adam da dedi ki 4E 128 mi? Yok dedim 2ye 64 ne diye bağırdı hemen bırak dedi alma dedi falan tartıştık böyle R7 240 falan ondan daha iyiymiş GT 420 bile bin basarmış falan örnek veriyor. Bayağı kandırmaya uğraşıyor kendisi alacak kartı satacak 1.5-2 bin TL'ye sonra dedim GT 420 mi GTA 5 oynatır yoksa 1030 mu? Dedim GT 420 dedi şok oldum 98'den beri yapıyormuş bu işi ama bilgi yok yani yok ekran kartındaki en önemli şey bittir falan diyor. Diyorum bellek modeli ve işlemcisi diyorum bit diyor kafayı yiyeceğim alma diyor R7 240 var elimde onu vereyim dedi almadım. 1030'u aldım en son da dükkandan çıkarken kara kara düşünüyordu.

Bu da böyle bir anım arkadaşlar vallahi bayağı komik :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı