Bugün yerde galaxy S3 buldum

KIZGIN34

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2014
Mesajlar
167
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkaşlar bugün başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum.
Bugün öğlen 14:00 saattlerinde arkadaşımla okuldan gelirken pazara uğrayıp erik aldık. Neyse ordan arkadaşlara geçip çantayı bırakıp bizim eve doğru yol aldık. Yerde telefon dikkatimi çekti. İlkten kılıf sandım sonra gittim aldım yerden içi doluymuş. :)
Telefonu alır almaz şeytan girdi aklıma... ama düşündümde aynı şey benim başıma gelse telefonun geri gelmesini isterdim arkadaşıma sadece şunu dedim eray ALLAH tarafından sınanıyoruz.

Neyse telefon açmayı çalıştık ama şifreli olduğundan başaramadık tabi, telefon gelmesini bekliyelim dedik ona göre veririz dedik arkadaşımla o esnada dönerciye gittik. Sonra telefonu kaybeden şahısın teyzesi arıyor.. Neyse olayı anlattım pazarın başında buluşup telefonu teslim edeyim dedim. Dönerimizi yedikten sonra gittik telefonu vermeye kız orda bekliyordu.

-Sen mi kaybettin telefonu ? dedim.
+Evet dedi. (Telefondaki kızdı doğru kişiymiş yani).

Neyse verdim telefonu kız teşekkür edip hemen gitti..
Nasıl bir anlayıştır anlamadım insan gibi teşekkür edebilir diye düşündüm sonra hem iyilik yapıyorsun o ise bi teşekkürü çok gördü. Ben o telefonu alıp satabilirdim ama ALLAH korkusu var bende hem aynı şey benim başıma gelsin istemem ama ne bilim insan gibi teşekkür edebilirdi.

Arkadaşlar beni yanlış anlamayın kendimi övmüyorum burda sadece tanımadığın birisi sana iyilik yapıyorsa Teşekkür etmekten utanmamalı yada ne bilim işte siz beni anlamışsınızdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam ilk aklıma telefonu satmak gelirdi ne yalan söyleyim dürüst olmak gerekirse içimden;sahibi gelmez bunun ne beklicem polise versem bulamaz neyse salla sat gitsin ,derdim. Fakat son günlerde kendime çeki düzen vermem gerektiğini anladım şuan Allaha şükür öğrenciyim ve doğru yolu bulmak için geç değiliz sende bende ve başkalarıda.(ceza yemessek iyidir ha . )
 
Sen kızı boşver. Allah senin doğru yaptığını biliyor. İyiliğin gizli olanı makbuldür.
Katılıyorum sana . Yerde 100.000 tl bulsam artık istesenizde alıp eve götürmem kendime almam çünkü bunu herkez biliyor bu dünyanın öbür tarafı var.
 
Katılıyorum sana . Yerde 100.000 tl bulsam artık istesenizde alıp eve götürmem kendime almam çünkü bunu herkez biliyor bu dünyanın öbür tarafı var.

Kardeşim götürsen bile haram eşya veya para senden misli misli fitil fitil çıkıyor.Senden çıkmasa bile ailenden-çocuklarından çıkıyor.
 
Bende geçen gün serviste telefonumu düşürmüşüm. Adamlar babamı arayıp söylemişler bende gidip aldım. Teşekkür ettim falan da abi ben yerde 100.000 tl bulsam süper bi sistem toplarım sonra yerine geri koyarım. Allah'a şükür bende düzgün birisiyim ama öyle birşey ile sınasalar beni ben kaybederim.
 
Ben olsam polise verirdim ve ımei numarasından sahibini bulurlardı. Birde bunu dememim sebebi bunun öteki dünyası var orayıda düşünmek zorundayız
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı