Bugüne Kadar Kullandığınız Tüm Işlemciler

Millet de para var huzur var. Biz daha ikinci işlemciye geçemedik. 😂

Ben daha masaüstü alamadım laptoplarda sürünüyordum bir oyuncu olarak 😂😂
O değil konuya şimdi bir Recep abi giriş yaparsa Merhabar ... Diye 😂😂 şaşmayın piyasada işlemci bırakmamıştır 😂😂

Ben daha masaüstü alamadım laptoplarda sürünüyordum bir oyuncu olarak 😂😂
O değil konuya şimdi bir Recep abi giriş yaparsa Merhabar ... Diye 😂😂 şaşmayın piyasada işlemci bırakmamıştır 😂😂

Belli olmaz. 😂
Konu ile alakası yok ama bilgisayarım da bütün bileşenler çalıştığı halde, ekrana görüntü gelmiyor. Açılış da ise bip sesi gelmiyor. Sebebi ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli olmaz. 😂 Konu ile alakası yok ama bilgisayarım da bütün bileşenler çalıştığı halde, ekrana görüntü gelmiyor. Açılış da ise bip sesi gelmiyor. Sebebi ne olabilir ?

Bunun için normalde yeni konu açman gerek. Neyse ben daha geçen gün yerine tam oturttuğumu sandığım Ram'in oturmadığını bilmiyordum. Bir iki hafta köşede öylece bozuk gibi duruyordu. Ulan dedim belki ramdir falan bir baktım. (Ben normalde HDD'den şüpheleniyordum) Ram oturmamış, düzelttim onu bir de format... Tadından yenmiyor şuan 😂😂😂

Core 2 Quad Q8200, Q6600, Q9550, Pentium G4560, AMD FX X8 8300, AMD Ryzen 7 1700X ve son olarak Ryzen 3 1300X.

R7 1700X'den mecburi olarak R3 1300X'e iniş yapmak zorunda kaldım. Ancak iki markanın da birçok işlemcisini kullandım.

Core 2 Quad Q8200, Q6600, Q9550, Pentium G4560, AMD FX X8 8300, AMD Ryzen 7 1700X ve son olarak Ryzen 3 1300X.

R7 1700X'den mecburi olarak R3 1300X'e iniş yapmak zorunda kaldım. Ancak iki markanın da birçok işlemcisini kullandım.

Önce güçlüyü sonra da daha az güçlü işlemciyi kullandıktan sonra gözle görülür bir şekilde performans kaybı oldu mu? Sadece merakımdan soruyorum 😁

PC:
Intel Pentium II
Intel Celeron (2004 model, modelini tam hatırlamıyorum)
Intel Core 2 Duo (Modelini tam hatırlamıyorum)
Intel i5 480M
Intel i7 7700

Mobil:
Snapdragon S3
Snapdragon 801
Snapdragon 835

Markada şaşmamışım ha.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı