Vaper06 Megapat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 362 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #1 Bulgar göçmenlerini konu alan Türk bir yazarın bulgaristan'da Türk'ler ve bulgarlar savaş yaşayıp esir kalmış Türk'leri konu alıyordu yanlış hatırlamıyorsam bilen varsa yazarsa çok memnun olurum.
Bulgar göçmenlerini konu alan Türk bir yazarın bulgaristan'da Türk'ler ve bulgarlar savaş yaşayıp esir kalmış Türk'leri konu alıyordu yanlış hatırlamıyorsam bilen varsa yazarsa çok memnun olurum.
Vaper06 Megapat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 362 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #3 yusufbalxx dedi: Muhacir? Genişletmek için tıkla... Kitabın üstünde Türk ile ilgili bir şey geçiyordu. O değil. Kitap eskiden elimdeydi okumuştum biraz kaybettim. Arkadaşlar ben dışarı çıkıyorum burada olmayacağım inşallah bulursunuz size güveniyorum. Konu kapanabilir kitabı buldum. Kitap: Ahmet Şerif (Yazar) Kitaplar: Türk doğduk, Türk öldük, Bulgaristan'daki Türkler, 1879-1989 Kitabın ismi sadece: Türk doğduk, Türk öldük. Son düzenleme: 14 Mayıs 2020
yusufbalxx dedi: Muhacir? Genişletmek için tıkla... Kitabın üstünde Türk ile ilgili bir şey geçiyordu. O değil. Kitap eskiden elimdeydi okumuştum biraz kaybettim. Arkadaşlar ben dışarı çıkıyorum burada olmayacağım inşallah bulursunuz size güveniyorum. Konu kapanabilir kitabı buldum. Kitap: Ahmet Şerif (Yazar) Kitaplar: Türk doğduk, Türk öldük, Bulgaristan'daki Türkler, 1879-1989 Kitabın ismi sadece: Türk doğduk, Türk öldük.