Ne renk pantolon beyaz ise Comet veya Beyazlaştırıcı ile hallederseniz.Pantolona Pril döküldü dökülen yer turuncu oldu makineye attım çıkmadı. Sizce bu çıkar mı?
Siyah yokmu dur çözümü siyah kumaşla diksek 1.5 ay önce almıştım dahaNe renk pantolon beyaz ise Comet veya Beyazlaştırıcı ile hallederseniz.
O yazmıyor. Lcw jeans 779 regular fit türü.Pantolonunuzun lif oranı nedir acaba? Yüzde kaç pamuk, polyester vb.?
Sonra yazdıktan sonrasını biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?Yazmak zorunda efendim. Pantolonun sol tarafındaki etikette bulabilirsiniz. Ama jeans olduğunu bilmek benim için şimdilik yeterli.
Kabartma tozu ya da karbonat ve az miktarda suyu karıştırarak bir hamur haline getirin. Bunu bir macun gibi lekenin üzerine sürüp yarım saat bekletin. Sonra pantolonu makineye atıp, yarım çay bardağı (küçük boy bardak) karbonatla yıkayın. Ön yıkama modunu da kullanmayı unutmayın. Bunu birkaç kez yeniden yapmanız gerekebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.