Bulgaristan'dan kulaklık alınabilir mi?

• Konuyu başlatan ifa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 373

ifa

Picopat
Daha fazla  
Bir tanıdığım Bulgaristan'a gidecek iş için gitmişken kulaklığı oradan daha ucuza alabilir miyim? Arctis 7+, Arctis 5 Nova, V2 Pro gibi kulaklıklara bakıyorum ve bütçem 6000₺. Bilgisi olanlar bu konu hakkında yardımcı olabilir mi? Türkiye'den daha ucuza mı alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tanıdığım Bulgaristan'a gidecek iş için gitmişken kulaklığı oradan daha ucuza alabilir miyim? Arctis 7+, Arctis 5 Nova, V2 Pro gibi kulaklıklara bakıyorum ve bütçem 6000₺. Bilgisi olanlar bu konu hakkında yardımcı olabilir mi? Türkiye'den daha ucuza mı alınır?
1 adet yanında getirme sınırın var.

Arctis serisi kötü onu söyliyim. 6000 Bütçen varsa HyperX Cloud III Wireless güzel bir seçenektir. Fakat bir ayar yapman gerekiyor. Denetim masasından hoparlörü ve mikrofonu 32.000Hz ayarına çekmelisin.

1 adet yanında getirme sınırın var.

1 adet getirteceğim zaten.

Arctis serisi kötü onu söyliyim. 6000 Bütçen varsa HyperX Cloud III Wireless güzel bir seçenektir. Fakat bir ayar yapman gerekiyor. Denetim masasından hoparlörü ve mikrofonu 32.000Hz ayarına çekmelisin.

Neden kötü? Cloud 3 tercih etmiyorum.

Alınır hocam ama sınırda gümrük vergisi ödersiniz.

Kişi kendisinin gibi gösterse olmaz mı? Kendi üstüne alsa kulaklığı? Sonuçta internetten sipariş vermeyeceğim normal kendi valizinde, bavulunda getirecek.

Kişi kendisinin gibi gösterse olmaz mı? Kendi üstüne alsa kulaklığı? Sonuçta internetten sipariş vermeyeceğim normal kendi valizinde, bavulunda getirecek.

Bu dediklerinin arasından sadece Nova 5 öneririm ama TR ile çok fiyat farkı yok diye biliyorum garantisi olması için TR'den al.

Arctis Serisinin Ses kalitesi genel olarak kötü mikrofonu hakkında bir fikre sahip değilim.

Arctis serisinin ses kalitesi genel olarak kötü mikrofonu hakkında bir fikre sahip değilim.

Her serininde kötü diyorlar ben anlamadım bu işten. G733'e kötü dediler eledim. V2 Pro'ya malzeme kalitesinden bir tık sıkıntı dediler eledim. Arctis 7+'ye bakıyordum Nova 5 daha yeni dediler ona yöneldim gene eledim. Cloud 3 zaten tercih etmiyorum. Ne iyi bu kulaklıklarda? G PRO X Wireless falan mı almak lazım kablosuz kullanmak için illa?

Yeni konular

Geri
Yukarı