Bulgaristan'dan PS5 almak mantıklı mı?

799 Leva, yakın zamanda orada olan kuzenim aldı. Çifte vatandaşım, Eylül ayında 799 Leva idi şu an da aynıdır yüksek ihtimalle. 1 leva 10.11 TL şu an. Kutusunu açık veya kutusundan çıkarıp şekilde getirirseniz sorun olmaz. Açmadan da getirebilirsiniz kişisel kullanım için, gümrükte bazen kişisel kullanım için ise kutuyu açmanızi veya güvenlik bandını kesmeniz istenebilir.
1500 Leva'dan aşağı bulunmadığı yazıyor internette.
 
Hocam adam 10 tane getircem dememiski 1 tane kendime getircem demis konuyu nerelere getirdiniz kucuk sebeblerden niye tartışıyorsunuz
Çoluk çocuk üye olmaya başlayınca çoğaldı bu olaylar. Sizin de huzurunuz kaçırdık kusura bakmayın, hayırlı geceler.

Bak kit kardesim tekrar anlatiyorum ben kibrista yasamiyorum iraktan ve kanadadan bildigim kadariyla konustum fakat Tek ADET icin vergi odemiyormussun ama o kutuyu cikarman lazim risk almamak icin
Daha öncesinde Ukranya’dan Xbox Series X, Avrupadan 1 adet PS5, 2 PS4 1, adet PS4 Pro, 1adet Iphone 13, 2 Iphone 11 ve en son da Katar’dan 2 tane Iphone 14 Pro getirdim. Kutu açmama hiç gerek kalmadı.

Gaming laptop ve bilgisayar bileşenleri getiren yakınlarımdan da kutuyu açmak veya atmak hakkında bir şey duymadım.
 

Doğru ürünü alır ve garantisine dikkat ederseniz Türkiye'de de garantisi var, konuyu buldum.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı