Çözüldü Bully: Scholarship Edition "0x31B1" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Humbel

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2020
Mesajlar
768
Makaleler
1
Çözümler
2
Steam indirimlerinde 8TL'ye Bully aldım. Oyunu indirdim ve kurdum. Ancak başlatmaya çalıştığımda sürekli -aşağıda fotoğrafını vereceğim- hata veriyor. Yerel dosyaları kontrol ettim yine olmadı.
Hata fotoğrafı :

1643447382875.png
 
Çözüm
Oyunun kurulu oldugu klasöre girin. Steam\steamapps\common\Bully Scholarship Edition bölümünden DXSETUP.exe kurulumunu yapin. Ayriyeten yine ayni yerde VCRedist dosyasi mevcut. Buradan da VCRedist_x86 kurulumunu gerceklestirin. Islemleri yaptiktan sonra oyunun dosyalarini dogrulayip tekrar deneyin.
Oyunun kurulu oldugu klasöre girin. Steam\steamapps\common\Bully scholarship Edition bölümünden DXSETUP.exe kurulumunu yapin. Ayrıyeten yine ayni yerde VCRedist dosyasi mevcut. Buradan da vcredist_x86 kurulumunu gerceklestirin. Islemleri yaptiktan sonra oyunun dosyalarini dogrulayip tekrar deneyin.

Oyunun kurulu oldugu klasore nereden girebilirim ben de ayni sorunu yasiyorum.

Oyunun kurulu oldugu klasöre girin. Steam\steamapps\common\Bully Scholarship Edition bölümünden DXSETUP.exe kurulumunu yapin. Ayrıyeten yine ayni yerde VCRedist dosyasi mevcut. Buradan da VCRedist_x86 kurulumunu gerceklestirin. Islemleri yaptiktan sonra oyunun dosyalarini dogrulayip tekrar deneyin.

Cok teşekkür ederim yaptim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı