Çözüldü Bully Scholarship Edition yan ekrana taşıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ValveVerse

Picopat
Daha fazla  
Nostalji yapmak için Bully Scholarship Edition satın aldım ama oyunu açtığımda oyunun yarısı ana ekran yarısı ise yan monitöre taştı, monitörü kapattım ama düzelmedi, çözümü nedir?

Çözüm
Bully'nin bu tarz çözünürlük, monitör ve FPS hataları için birkaç modu vardı ama isimlerini unuttum. Bulursam ben atayım ya da bulabilirseniz siz bu modları bulun.

Ek olarak çözünürlük değiştirmeyi deneyebilirsin, uyumluluk modunda açmayı deneyebilirsin.
Bully'nin bu tarz çözünürlük, monitör ve FPS hataları için birkaç modu vardı ama isimlerini unuttum. Bulursam ben atayım ya da bulabilirseniz siz bu modları bulun.

Ek olarak çözünürlük değiştirmeyi deneyebilirsin, uyumluluk modunda açmayı deneyebilirsin.

Çözüm

Sağ olun çözünürlük değiştirdim oldu.

Yeni konular

Geri
Yukarı