Bulunduğum sokağa altyapı getirtebilir miyim?

Predzzy

Decapat
İnternetimden pek memnun olduğum sayılmaz. Bu yüzden altyapı getirmek istiyorum, bunu nasıl sağlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maaelesf yok.
Peki saha dolabı talebi oluşturabilir miyim ?
Oluşturun da fark etmez ki çok çok uğraşırsanız belki yıllar sonra gelir yani kısacası boş yere vakit harcamayın farklı internet servis sağlayıcılarına bakın.

Oluşturun da fark etmez ki çok çok uğraşırsanız belki yıllar sonra gelir yani kısacası boş yere vakit harcamayın farklı internet servis sağlayıcılarına bakın.
Altyapım 15mbps desteklediği için tek çözüm altyapı getirtmek sanırım...

1-2 yıl uğraştım, hala altyapımı düzeltmediler. Boşuna uğraşmayın derim.
Profilimdeki açtığım konulara bakarsanız birçok defa bununla ilgili konu da açtım. Hepsi sonuçsuz.

Altyapım 15mbps desteklediği için tek çözüm altyapı getirtmek sanırım...
Türk Telekom bana yalan söylerek 16 destekliyor maksimum 16 verebilirz diye yüksek fiyattan veriyorlardı ama Türknet 50mbs'a kadar daha düşük fiyattan verebileceğini söyledi Türknete baktınız mı?

Türk Telekom bana yalan söylerek 16 destekliyor maksimum 16 verebilirz diye yüksek fiyattan veriyorlardı ama Türknet 50mbs'a kadar daha düşük fiyattan verebileceğini söyledi Türknete baktınız mı?
Altyapınız kaç destekliyor? Benim 15 destekliyor olarak gösteriyor ancak 30mbps alıyorum ben. (Superonline)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…