Bulut depolama için çözüm veya alternatif

HYPNUS

Kilopat
Katılım
1 Kasım 2017
Mesajlar
16
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektrik - Elektronik Mühendisi
Öncelikle merhaba. Mantıklı bir bulut çözümü aramaktayım. Aktif olarak Google Drive'ın 2TB sürümünü kullanmaktayım fakat bana 8 - 10TB civarı bir çözüm gerekli çünkü 2 TB %90 geçtim ve bir üst seviye ücreti saçma geliyor ücretlerin fiyatı ekte eklemdim bir de mega. Nz geldi aklıma o daha uygun fiyat olarak daha ucuz sonuç olarak GB başına ödediğim ücret da ha ağır basıyor ama bir yandan da Google Drive daha güveli diye düşünüyorum 1-2 yerde mega. Nz in dosya sildiğini falan okudum ondan dolayı tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

WhatsApp Görsel 2022-12-01 saat 14.01.47.jpg

WhatsApp Görsel 2022-12-01 saat 14.01.48.jpg
 
Aslına bakacak olursanız kendi diskinizi alabilirsiniz. İhtiyacınız büyüklüğünde bir HDD ve SATA to USB kablosu alıp kullanabilirsiniz.

Ayrıca detaylı bilgim yok ama NextCloud'a bakabilirsiniz. Fiyat teklifi alma seçeneği olması lazımdı, sabit planları yanı sıra.
 
Aslında elimde 2 adet 2TB'lık disk var fakat çok farklı yerlerden ulamam gerekiyor bazen PC'den bazen laptoptan bazen de mobilden ondan dolayı fiziksel olarak pek düşünmüyorum

Next Cloud'un plan sayfasını bulamadım onu bana paylaşabilir misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı