Bulut Depolama Kapasite?

Lithium

Kilopat
Katılım
3 Mart 2013
Mesajlar
506
Makaleler
4
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şimdi bana e-kitapları, fotoğrafları, pdf, videoları dosyalarını depolamak için yaklaşık 10-15 GB'lık bir alan lazım. Dropbox 2 GB veriyor, iCloud da 5 GB vermiş ama ona depolanıyor mu pek emin değilim. Bir de bütün dosyalarım tek yerde olsun istediğim zaman PC'ye filan aktarabileyim istiyorum.

Acaba ne önerirsiniz? Siz hangisini kullanıyorsunuz? Mümkünse hem iOS, hem Android hem de PC'de aktarım yapabileceğim bir bulut olsun. Özellikle iPhone-iPad de 3.parti yazılım desteklerse iyi olur. Mesela bir pdf dosyasının üzerinde çizim filan yapmak istediğimde buluttan pdf yi bulup ilgili program da açabilmeliyim.

Bazı bulutların kapasitelerini ücretsiz arttırma özelliği varmış galiba. Mesela box.com Sony ve Lg cihazlara 50 GB alan veriyormuş. iPhone, iPad, Samsung Galaxy S3 veya Note 2 için de böyle bir kampanya var mı? Ya da bunlarla hiç uğraşma al bir camera connection bir de SD kart oraya atıp kullan mı dersiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dropbox'un Samsung telefonlar için 50 GB ücretsiz alan kampanyası vardı. Ben de ondan yararlandım. Dropbox'un yelpazesi geniş. Her türlü platformda kullanma imkanı veriyor. Temel program olduğu için çoğu 3. parti yazılım da destek veriyor zaten.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı