Bulut depolama önerisi

JoeBlackk

Hectopat
Samsung telefonda kullanmak için bulut depolama istiyorum ama telefon hafızam yetmediği için kullanmak istiyorum. Telefon hafızasını kullanmadan doğrudan çektiğim videolar resimler veya indirdiğim videolar doğrudan buluta kayit olsun istiyorum. Böyle bir servis varsa önerilerinizi bekliyorum.

Samsung telefonda kullanmak için bulut depolama istiyorum ama telefon hafızam yetmediği için kullanmak istiyorum. Telefon hafızasını kullanmadan doğrudan çektiğim videolar resimler veya indirdiğim videolar doğrudan buluta kayit olsun istiyorum. Böyle bir servis varsa önerilerinizi bekliyorum.

Dogrudan buluta kaydetne var mı bilmiyorum. Googe Drive veya OneDrive kullanabilirsiniz.

Google Fotoğraflar uygulaması fotoğraf ve videoları yedekliyor.
Sağ üst köşeden ayarlara girince de: "Cihazımda Yer Aç" seçeneği var. Güzel tarafı sadece yedeklediği dosyaları cihazdan siliyor. 15 GB ücretsiz.

Google Drive en iyisi. Drive yetmiyorsa Google One kullan.

Google One nedir diye soracak olursan, alan satın almış oluyorsun Drive'dan. Çok ucuz. Tek sıkıntı abonelik istemesi.

Yeni konular

Geri
Yukarı