Bulut Oyunculuğu Nedir?

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.939
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
bulut oyunculuk

Bu yazımızda bulut oyunculuk nedir, bu tarz platformların Türkiye’deki geleceği nedir bunlara değiniyoruz. Yıllar geçtikçe oyunculuk ve oyun oynamak için kullanılan teknikler değişiklik gösteriyor. İlk zamanlarda Atari salonlarıyla başlayan video oyunculuğu zaman içinde yerini konsollara daha sonra da Commodore 64’lerin piyasaya sürülmesiyle beraber kişisel bilgisayarlara bırakmıştı. Günümüzde halen konsollar oyun amaçlı kullanılsa da, oyun sektörünün […]

Devamı: Bulut Oyunculuğu Nedir?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
bulut oyunculuk

Bu yazımızda bulut oyunculuk nedir, bu tarz platformların Türkiye'deki geleceği nedir bunlara değiniyoruz. Yıllar geçtikçe oyunculuk ve oyun oynamak için kullanılan teknikler değişiklik gösteriyor. İlk zamanlarda Atari salonlarıyla başlayan video oyunculuğu zaman içinde yerini konsollara daha sonra da Commodore 64'lerin piyasaya sürülmesiyle beraber kişisel bilgisayarlara bırakmıştı. Günümüzde halen konsollar oyun amaçlı kullanılsa da, oyun sektörünün […]

Devamı: Bulut Oyunculuğu Nedir?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Buradan GeForce NOW'u 75 TL yapan Turkcell'e selamlarımı iletiyorum.
 
Kısacası sistemi kötü olanların oyun oynama yeri eskiden oynayabiliyordum ama GFN'in TR sunucuları açılınca acayip sıra olduğundan oynayamıyorum.
 
Eğer internet hızları dünya genelinde çok hızlanırsa oyuncu bilgisayarlarını tarihe gömebileceği bir teknoloji olabilir. Ama şu anlık değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hem silikon tasarrufu olur hem maliyetten tasarruf olur hem de enerji tüketiminden olur ancak hem internet hızları hem de çip teknolojisi buna müsait değil diye düşünüyorum. Şu anda bulut servisine bağlanan oyuncu sayısı az olduğu için sunucular yetebilir ancak popüler olursa çok daha büyük sunucular gerekecek. Çip teknolojisi ne kadar ilerlerse sunucu maliyetini o kadar çok düşürebiliriz.
 
Buradan GeForce NOW'u 75 TL yapan Turkcell'e selamlarımı iletiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Turkcell'i öpüyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı