Bunalımdan çıkaracak aktiviteler nedir?

taentys

Hectopat
Katılım
7 Kasım 2020
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Acayip bunalımdayım. Hiçbir şey heyecan vermiyor, mutlu etmiyor. Aynı şeyleri yapmaktan tiksiniyorum artık.
Beni bunalımdan çıkartacak hangi aktiviteler olabilir?
 
Hocam buradaki insanlara iyi gelen şeyler sizin zevkinize uymayabilir. Bence bir hobi edinmeye çalışın. Deneye deneye bulursunuz bir şekilde. Türkiye'deki çoğu insan böyle, Amerika gibi ülkelerde 1 dolar 2 dolara ne aldıklarını görünce gerçekten çok üzülüyorum. Burada öyle şeyler çok pahalı hobi edinmek zor.
 
Aynı durumdaydım özelikle okul bitikten sonra sürekli evde kaldım.
Hep aynı şeyler ve insanların garip koşturmacaları derken umutsuz , vasıfsız ve mutsuz oldum.
Yürüyüş yapmaya başladım sanırım beni ruhsal anlamada dinlendirdi. Eskiden nefret dolu biri idim zamanla belki de olgunlaşmamdan ötürü daha iyimser ve mutlu biri oldum.
 
Merhaba.
Acayip bunalımdayım. Hiçbir şey heyecan vermiyor, mutlu etmiyor. Aynı şeyleri yapmaktan tiksiniyorum artık.
Beni bunalımdan çıkartacak hangi aktiviteler olabilir?

Yüzme bilip bilmemen hiçbir sorun olmayacak bir aktivite yazacağım hatta yapmadan önce besleyip aynı zamanda resim çekilebilir miyim diye sorabilirsin. Bu aktivite tüplü dalış olayıdır. 1/2 su şişelerin içinde su yokken ekmek ağzına kadar dolduruyorsun daha sonra suyun altında kapağını açıp 1-2 defa sıkınca o ekmekler dışarıya çıkınca sende gelen balıkların içinde resim çektirebiliyorsun. Daha sonra küçük bir taşı alıp sabit bir kayaya tıklatırsan meraklı melahat renkli kaya balıkları gelir seni izler. Şanslı isen yavru bir ahtapot yavrusu ile oynarsın.
 
Sabah sporu, yürüyüş veya koşu. Müzik eşliğinde güzel bir sabah sporu kafayı sıfırlar. Fırsat bulabiliyorsanız bisiklet sürün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı