@Joey BadaSSs gitmek isteyen gider neden gidemesin ki.
Konu biraz garip gelebilir, katılıyorum fakat uzunca bir süredir böyle düşünüyorum. Açıklayayım, ne demek istiyorum; okumuş, bilinçli, nitelikli insanlar hatta çoğu insanın yurt dışına yerleşeceğini düşünüyorum. Bu dediğim 2023 seçimlerinde de sonuç değişmez ise geçerli. Kaldı ki bir ülkeden başka bir ülkeye taşınmak çok zor değil aslında, bir şekilde vizeler hallediliyor er geç. İllaki herkesin akrabası vardır yurt dışında. Hele ki zaten bu yıl sonu göç istatistiklerinden de anlaşılıyor, sadece 2020 yılında 330 bin küsur kişi göç etmiş Türkiye'den. Siz ne düşünüyorsunuz?
Forumun zeka seviyesini tek konuyla açığa çıkardım, hahahah kardeşim sen ciddi misin? Ben parti meselesinde miyim sence? Göz ardı edildin, sana laf anlatmaya değmez.Allah aşkına CHP gelince Türkiye'nin ekonomisi uçacak mı? Uçtuğu için Türkler gitmeyip ülkesinde kalacak mı? CHP gelirse ekonomiyi düzelteceğine kanıt olarak bir şeyler sun.
İlk yorumunda Müslüman ülkeler cahildir, bağnazdır tarzı bir yorum yapmıştın. Kısacası tüm Müslüman'lar cahildir dedin. Bende sana diyorum ki, Atatürk'de bir Müslüman'dı, bu adam cahil miydi sence? Yani demek istediğim zekanın, siyasetin, ülke durumunun vs. aklına artık ne gelirse, bunun dinle alakası var mı? Buna kendin inanıyor musun? Ve bu yorumun cevabını sana zaten yorumumda vermiştim, aynı cevabı ikinciye alıyorsun şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.