Bura nasıl ülke?

@Web, ben eğer bugün Amerika'da olmasaydım, Türkiye'de kendi mesleğimi icra edemez ve mühendislik alanında bir şeyler üretemezdim, bunun sebebi de fiyatlar, babası zengin olmayan bir genç nasıl 30 bin liraya sistem alsın? Ben hem Macbook Pro, hem de güçlü bir masaüstü bilgisayar kullanıyorum, Türkiye'de 80 bin lira falan tutar, söyle bakalım kim alabiliyor bu sistemleri Türkiye'de?

Yanlış anlamayın ama şu an burada denilen her şey boşa. Ne ülkeye yeni bir şey katılacak, Ne de bir şeyler gelişecek. Boşu boşuna moralimizi bozuyoruz. Denebilecek çok şey var ama, işte burası Türkiye.

Kanada'da elendim hocam 1200 puan üzerinden 790 puan aldım. Yoksa Kanada'ya gidebiliyordum. Uluslararası geçerli diploma 200 puan etki ediyor seneye mezun olduğum zaman kabul edileceğimi düşünüyorum.

Usta troll o boşuna laf anlatma diğer mesajlarına bakarsan görürsün zaten.

Kanada'da elendim hocam 1200 puan üzerinden 790 puan aldım. Yoksa Kanada'ya gidebiliyordum. Uluslararası geçerli diploma 200 puan etki ediyor seneye mezun olduğum zaman kabul edileceğimi düşünüyorum.

Geçmiş olsun hocam benim de hedefim oraya gitmek okulum devam ediyor bitsin üniversite bitmeden hemen başvuru yapacağım İngilizcem az çok var kabul ederler vatandaşlık için yüksek İngilizce istiyorlar mesleğe dayalı olursa da ona da ayrı. Mis gibi ülke işte sağlık sektöründe kötü olsalar ne olur havası için bile orada yaşanır
Şu an kesin boş konusuyor gibi görünüyorum her an biri o zaman ne duruyorsun git diyecek.
Keyfimden duruyorum sanki

Hocam sağlık sektörü dar gelirliler için kötü. Paranız varsa Türkiye'den 100 kat daha iyi hizmet alacağınızı garanti ederim. İngilizce konusunda eğer pek durumunuz yoksa para biriktirin TOEFL IELTS 1000 TL olmuş. Yılda 4 kere yapıldığını hesaba katarsak çok fazla zamanınız olmayacak. Ben üniversitede hazırlık okudum onun bir artısı olarak IELTS'de 8 aldım. Üniversite çok etki ediyor bölüm olarak değil uluslararası geçerliyse ve mesleğinizi Kanada'da devam ettirmek istiyorsanız çok işe yarıyor. Boş konuşuyor gibi görünmüyorsunuz ama biraz fazla heveslisiniz gibi. Umarım ilk başvurunuzda kabul alırsınız hevesiniz kırılmaz benim gibi.

Üniversite diploması geçerli değil diye biliyorum orada üniversite fark etmiyor denklik almak gerekiyormuş okulunuza mail falan gönderiyorsunuz öyle biraz uğraştırıcı bir iş miş.
Bilmiyorum burada okul okuyorum ama orada ne kadar şansım olur emin değilim
YouTube de görmüştüm kadının biri sırf oraya gidebilmek için doktorluğu bırakıp başka işlere atılmış ama halinden memnun.
Bilemiyorum denklik almaya çalışacağım galiba olmazsa kendi işimi açarım düşünürüm bir şeyler

Hocam kendimden örnek vereyim. Ben elektrik-elektronik okuyorum ve mavi diploma olarak geçiyor. Yani uluslararası kabul görüyor. Dediğiniz gibi denklik almak gerekiyor. Onu da şöyle hallediyorsunuz. Kanada'da sizin bölümünüzün olduğu herhangi bir üniversiteyle iletişime geçerek denklik istiyorsunuz. Transkript gibi belgelerinizi gönderiyorsunuz ve eğer dersleriniz orada verilen derslerle aynı seviyedeyse denklik veriyorlar. Aynı değilse kabul aldığınız zaman bu dersleri değişim öğrencisi gibi vererek denklik kazanabiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bizimkilerin yapmadığını yabancılar yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…