- Makaleler
- 11
13 yaşına kadar, tabii bu tiktokçularınkini değiştirirsin ne zaman olursa olsun. Yine de normal bir insanı 13-15 yaşına kadar değiştirirsin anlayışını falan.İngilizlerle savaşmak cahillerle savaşmaktan çok daha kolay. Zihniyet değiştirmek kolay değil. Hele yaşını başını almış insanlar için imkansıza yakın.
Zaten ülke sevgisi kalmadı bende artık. Ben sadece daha iyi bir hayat istiyorum.
Ben artık en fazla oyla düzeltmeye çalışırım. Ona da yaşım tutmuyor.Peki gençler. İsteyen istediği yere gitsin. Ama şunu bilin, siz giderseniz, sizin arkanızdan gelen nesillerde gitmek ister, onlarda gider, onlarda gider. Hiç bir zaman bu ülke düzelmez.
Büyüyünce düzeltirsinBen artık en fazla oyla düzeltmeye çalışırım. Ona da yaşım tutmuyor.
Büyünce artık birileri gider mi yoksa ben çoktan ülkeden ayrılır mıyım bilemem. Ama başka ülkeden de oy veriliyor galiba. Ben de onu yaparım artık.Büyüyünce düzeltirsin.
Hayırlı yolculuklarBüyünce artık birileri gider mi yoksa ben çoktan ülkeden ayrılır mıyım bilemem. Ama başka ülkeden de oy veriliyor galiba. Ben de onu yaparım artık.
Evet şu sıralar en çok dinlediğim müzik.Allaha şükür bugünde başkanım şarkısının sözü müydü?
Herkesin amacı bu değil mi? Sonra da orada yerleştik gelemeyiz vb. dediğiniz zaman tam olacaktır. Keyifli denemeler. Tabii başarabilirseniz.Beğenmiyorsan git(!)
Yeterince demeyelim de gece gündüz, kendinizi parçalayarak yıllarınızı verip uykularınızdan ve sosyal yaşantınızdan vazgeçerek çabalarsanız her şeyi olmasa da çoğu şeyi yaparsınız. Burada bir şeyler başarmak ve gerçek anlamda Dünya vatandaşları seviyesine çıkmak çok daha zor, yapacak bir şey yok. Hayat bir oyun olsa kolay/orta zorlukta değil de zor/çok zor seviyesinde oynuyorsunuz diye düşünelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.