Buradaki Rampage düşmanlığı

Ben de JD 712 kullanıyorum ve memnunum. Burada düşmanlık yok, genel olarak sorunlu ürünlerinin fazla olmasından dolayı önermeme durumu var. Forumda biraz takılırsanız Rampage Drop Plus'ın çok fazla önerildiğini de görürsünüz, iyi olan modellere kimsenin bir şey dediği yok.

Burada oldukça büyük bir düşmanlık yok yani Rampage kullandınız diye sizi buradan kovmuyorlar bizim önermeme nedenimiz çok fazla modelinde çeşitli sorunlar çıkmış olması ve bizim de bu sorunları bilmemizden dolayı alacak kişi bu konuda dikkatli olsun hem parasını verip hem de cihazın onarım ya da iade işlemleri ile uğraşıp canı sıkılmasın diye önermiyoruz bazen şaka ile karışık bir tavsiye yaptığımızdan dolayı (örnek o PSU C4 alınmaz yahu gibi) düşmanlık gibi algılanıyor neticede almak isteyen yine alır bizden fikir alındığından dolayı görevimizi iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz ki her modelini de önermiyoruz diye bir algı oluşmasın iyi olan modellerini öneriyoruz.

Arkadaşlar tabii ki ben sorun yaşamadım diye kimse yaşamayacak diye bir şey yok lakin monitörüm var Rampage flash 144Hz monitör almadan önce burada çöp dendi falan arkadaşım aldı uzun zamandır kullanıyor o da memnun ben de ya da James Donkey 710 ve 711 ikisini de kullandım
Bana sorunu çıkmarmadı zaten bu başlığı da görüşlerinizi almak için yazdım.
neden hemen atarlandın ki ben markaya iyi demedim. siz markaya çöp dediğiniz için görüşümü belirttim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı