Buraya kadarmış

297552

Hectopat
Makaleler
14
Yaklaşık 2 gün önce Xperia XA1 Ultra incelemesi yazmıştım, bugün dünyanın en komik şakası sayesinde telefonum ciddi ciddi camdan aşağı fırladı, büyük bir heyecan ile almaya gittiğimde ekranın sağ köşesinde minik bir çatlak düğmeye basınca baştan aşağı kırılmış bir iç ekran... Ardından telefonun annesine söverek kapıya fırlattım aldım eve çıktım evde de fırlattım (tam gücümle) rest in peace 5 yıllık telefonum. Evet diğer kısımlara gelelim, fırlattığımda bu kadar sağlam çıkmasını beklemiyordum.

Kimin nazarı değdi acaba?

Kiminse 353.85 TL borcu var.

Allah affetsin kendimi tutamadım güldüm :D
geçmiş olsun :(

Sen gel o kadar fırlat yumruk at sonra camdan düşsün.

toprağı bol olsun. 😕

Kolay kolay kurtulamaz benden ekran ve yan çıta alıp 5 yıl daha kullanırım.

Ortamı görmen lazım, kız gibiyim şu an aklıma geldikçe ağlayasım geliyor onu da yapamıyorum.

Yalnız değilsin. Ben lumia 520'ye tornavida ile hunharca girip, daha sonra elimle yamyam gibi parçalamıştım. Ama çok zevkliydi.

Reis sorun şu ki telefonum yok şu an.

Hocam 353.85 TL borcun var.

Sen gel o kadar fırlat yumruk at sonra camdan düşsün.
Giden gitmiş, önümüze bakalım :D
Şaka bir yana eğer durumunuz yoksa 2. el 600-700 TL'ye bu telefon civarında bir şeyler alabilirsiniz ama en azından 2000 liraya sıfır telefon almanız elbette daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı