Burger King'de 1 ay çalışıp çıkmak mümkün mü?

ZAYO

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Sigorta girişimi başlatmak için Max 1 aylık bir işe girmek istiyorum. Bunun için Burger King güzel bir seçenek olarak gözüküyor. 1 ay çalışıp çıkabilir miyim? Ben çıkmam istiyorum dediğimde 2 hafta daha çalıştırırlar mı?
Ayrıca önceden çalışan arkadaşlar ilk gelenleri mutfakta mı çalıştırıyorlar merak ettim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette ki mümkün. Deneme süreniz oluyor zaten, firmadan firmaya değişmekle beraber genel olarak 2 ay sanırım. 2 ay içinde istediğiniz zaman çıkabilirsiniz. İşe girerken bunları güzelce öğrenmeniz faydanıza olacaktır.

Hocam ilerde mesela erken emeklilik kanunu çıkarsa şart olarak sigorta başlangıcı 2026 öncesi olanlar emekli olacak derlerse senin işe başlangıç tarihin de 2026 dan önce olursa 50-60 yaşlarını beklemeden 40 yaşlarında emekli olabilirsin.Emekli olunca da geçim zor olur ama kafan rahat olur.1 ay çalışır 21k mı da alır çıkarım
Hocam büyüklerimden hep duyuyorum sigorta giriş çıkışın olsun lafını bunun anlamı ne ne işe yarar 1 ay giriş çıkış.

Nasıl başvurabilirim bilgisi olan var mı o şubeye gidip mi sormam gerekiyor

Evet deneme süreci ile başlıyorsunuz genelde 2 ay oluyor bu süre. 2 ay içinde istediğiniz gün çıkma hakkınız bulunuyor ancak ben sizin yerinizde olsam pat diye çıkıyorum demezdim. Dünyanın binbir türlü hali var tekrar işe girmek istediğinizde sorun yaşayabilirsiniz. Daha önce benzer bir durum yaşadım ve yazın tekrar çalışmaya gittiğimde geçmişte 26 gün çalıştığımı gördüler yine çıkacak mı şüphesiyle aldılar.

anladım dediğinizi fakat seneye kpss sınavına gireceğim benim aslında paraya ihtiyacım yok sadece sigorta başlasın diye gireceğim.Zaten pek uzun süre çalışılabilecek yer değil gibi geliyor

işe girer girmez sigorta başlatıyorlar değil mi.birde girişte ne belegelerini istiyorlar

Anladım dediğinizi fakat seneye KPSS sınavına gireceğim benim aslında paraya ihtiyacım yok sadece sigorta başlasın diye gireceğim. Zaten pek uzun süre çalışılabilecek yer değil gibi geliyor

Dediğinizi anladım hocam bende bunun için girmiştim. İnşallah gerek duymazsınız ama ne olur ne olmaz işten çıkmadan birkaç gün önce haber verin. Birkaç gün daha idare et derlerse bahsedersiniz durumdan. En fazla birkaç gün daha kalmanızı isterler.

İşe girer girmez sigorta başlatıyorlar değil mi? Bir de girişte ne belegelerini istiyorlar

Bunu restoranla görüşmeniz daha doğru olur işten işe değişebiliyor bunlar. Çoğunu e-devletten çıkartabiliyorsunuz diploma, sicil belgesi hijyen belgesi vs. bir de sağlık raporu isterler, zaten size bir kağıt verirler şu belgeleri getir diye. Sigorta başlatırlar evet.

tamamdır hocam çok sağol bilgiler için.
Bayramda falan1 gün izin veriyorlarmış doğrumu mesela 19 mayısta kurban bayramında verirlermi izin

Tamamdır hocam çok sağ ol bilgiler için.
Bayramda falan1 gün izin veriyorlarmış doğru mu mesela 19 Mayıs'ta kurban bayramında verirler mi izin.

Bayramda bazı zincir restoranlar çalışmanızı isteyebiliyor. Ekstra prim mesai ücreti vs oluyor. Ama ilk günü izinli olabilir bilemiyorum sorarsınız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…