Burkulan ayak bileği için destek tavsiyesi

Oakenshield

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10 gün önce sol ayağımı burktum. Yani bilek kısmı. 3-4 gün sonra şişlik indi ama hala ağrı devam ediyor. İşe gitmek zorundayım ve ağrılar bazen çok can sıkabiliyor. Bu 10 günlük süreçte de 2 defa daha burktum, iyice ağrısı çoğaldı gibi bir şey oldu.

Bilek desteği sağlayacak ürünlere ihtiyacım var. Decathlon da vs. gördüm pahalı ama gerçekten işe yarıyorsa alabilirim. Başka ürün de alabilirim. Gerçekten kullanıp da işine yarayan olursa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Destek yerine bir tane ortopedi uzmanına görünseniz daha iyi gibi.

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10 gün önce sol ayağımı burktum. Yani bilek kısmı. 3-4 gün sonra şişlik indi ama hala ağrı devam ediyor. İşe gitmek zorundayım ve ağrılar bazen çok can sıkabiliyor. Bu 10 günlük süreçte de 2 defa daha burktum, iyice ağrısı çoğaldı gibi bir şey oldu.

Bilek desteği sağlayacak ürünlere ihtiyacım var. Decathlon da vs. gördüm pahalı ama gerçekten işe yarıyorsa alabilirim. Başka ürün de alabilirim. Gerçekten kullanıp da işine yarayan olursa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yıllardır kronik sakat bir futbolcu olarak sana vereceğim en iyi tavsiye buz ve kremdir. Bir sağlık ocağı veya hastane bunları eğer kırık çıkık yoksa verip gönderiyolar genelde.Ağrı kesici krem sür bandaj gibi bir şeyle sar 1 haftaya yürümeye başlarsın. Şu anlık sol ayağının parmak ucuyla basmaya özen göster tam basma. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar 10 gün oldu dedim. Bu süreçte birden fazla doktora gittim zaten. Doktorlar insanların yüzüne bile bakmıyor 😂 kafadan krem yazıp gönderiyorlar kimin umrundayız sizce

Yeni konular

Geri
Yukarı