Burna gelen basket topu sonrası kırık olabilir mi?

Troll Face

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2021
Mesajlar
1.577
Çözümler
5
Arkadaşlar dün basket antrenmanındayken topuk rakipten alırken arkadaşın elindeki top sekip burnuma geldi. Burnumda şişlik kızarma morarma falan yok.
Sadece top çarpınca azıcık acıdı gözüm falan yaşardı 10dk sonra geçti. Ses falan çıkmadı top gelince. Sadece burnuma bastırınca çok az acıyor. Burnum kırılmış olabilir mi? Aradan 24 saat geçti.
 
Son düzenleme:
Burnundaki tüm sinirler ölmüş kardeşim. O yüzden herhangi bir ağrı hissetmiyorsun ve basturunca çok hafif hissediyorsun. (!)

Hiçbir şey olmamış.
 
Hocam benim parmağım kırılmıştı. 1 hafta öyle kırık gezdim sancı yok denilecek kadar az ama zor hareket ettiriyordum. Şişiği inmeyince doktora gittim kırık çıktı. Ama burun ile parmak aynı değil. Burun kırılsa sanırım çok sancı olurdu. Ama siz yine de gidin bir doktora.
 
Kırılınca hissetmiyorsun diyenler hiçbir yerini kırmış mı acaba? Ağrı oluyor ve o ağrı giderek artıyor. Hissetmeme gibi bir şey imkansız.

Hocam geçenlerde elim kırılmıştı. Ama elim dolma gibi olmuş ve morarmıştı. Bende şekil bozukluğu falan da yok. Bir şey olacağını sanmıyorum.
 
Ya kırılınca hissetmiyorsun falan dediler bana. İşte kangren falan olmuş bazı insanlar biraz korktum sadece.
Bugün de benim kafama bir arkadaş ben yerde yatarken şut çekti. Ben şut çektikten sonra dengemi kaybedip yere düşmüştüm en az 60 Km/h ile gelen toptan headshot yedim. Eğer benim beynim patlamadıysa sana da bir şey olmaz.
 
Röntgen sonuçlarını atarsan bakabilirim.

(Hastaneye gitmeyip buraya sorduğuna göre gerekli şeyleri de atmam lazım)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı