S SmyRnex Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #11 Snowyz dedi: Benim de bir zaman aynıydı. Hastanede kulak çöpünü asite batırdılar ve yaktılar. En fazla gözünden yaş gelir. Genişletmek için tıkla... Heh işte hocam ondan olacak bana da.
Snowyz dedi: Benim de bir zaman aynıydı. Hastanede kulak çöpünü asite batırdılar ve yaktılar. En fazla gözünden yaş gelir. Genişletmek için tıkla... Heh işte hocam ondan olacak bana da.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2023 #12 SmyRnex dedi: Heh işte hocam ondan olacak bana da. Genişletmek için tıkla... Mutlu oldum iyileşmenize, geçmiş olsun.
SmyRnex dedi: Heh işte hocam ondan olacak bana da. Genişletmek için tıkla... Mutlu oldum iyileşmenize, geçmiş olsun.
T TheKeeN00 Centipat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 84 Çözümler 1 16 Mart 2023 #13 emirhannk dedi: Burnunuza peçeteyi katlayıp koyun başınızı havaya kaldırın bir süre öyle tutun durur geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Başı kaldırmayı önermiyorum kan beynimize gider çünkü.
emirhannk dedi: Burnunuza peçeteyi katlayıp koyun başınızı havaya kaldırın bir süre öyle tutun durur geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Başı kaldırmayı önermiyorum kan beynimize gider çünkü.