stillstudent
Decapat
Dİlekçe yollayınca sorunum çözüldü.Kredi tekrar bağlandı.
O zaman yazan sorunlardan biri sizin eğitim hayatınızda mevcuttur.yolladım olumsuz cevap dönüldü bana.
Aynısı başıma geldi. Allah aşkıma lütfen dilecek içeriğini dilecekte ne yazdığınızı söyleyin bir de yatmayan ayların parası da yatıyor mu? Çok uzun zaman geçmiş aradan umarım buradasınızdırMerhaba arkadaşlar, 2016-2017 öğrenim yılında Trabzon Avrasya Üniversitesi'ne başladım. 1 yıl hazırlık sınıfını okudum. 2017-2018 öğrenim yılında 1. sınıfa geçtiğimde okula devam edemeyeceğimi anladım. Neredeyse tüm derslerden kaldım. Ben de tekrar sınava girdim ve 2018 yılında Ordu Üniversitesi'nde farklı bölümü kazandım. Okulumdan ilişiğimi kestim. Almakta olduğum öğrenim kredisi için nakil başvurusu yaptım. Ordu Üniversitesi'ne başladığım 1. aydan sonra kesildi. KYK'yi aradım ve durumu bildirdim. Sonra E-Devlet üzerinden kontrol ettim. Karşıma çıkan sonuç aynen şöyleydi:
"Eski öğretim kurumunuza kayıt tarihi itibariyle 1 yıldan fazla sınıf tekrarı yaptığınız/eski öğretim kurumundan kayıt sildirdiğiniz tarih ile yeni öğretim kurumuna kayıt yaptırdığınız tarih arasında 1 yıldan fazla ara olduğu tespit edilmiştir. Nakil işleminiz gerçekleşmemiştir. Durumunuzu, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu web sayfası E-Hizmetler kısmında 'Öğrenci Öğrenim/Katkı Kredisi ve Burs Ödeme Bilgileri' kısmından kontrol edebilirsiniz."
Bu gibi durumlarda ne yapılır hiç bilmiyorum web sayfasında baktım. Sadece ödeme bilgilerim görünüyor. Okuduğum yılı okulda yokmuşum gibi algılamaları nasıl mümkün olabilir?
Aynısı başıma geldi. Allah aşkıma lütfen dilecek içeriğini dilecekte ne yazdığınızı söyleyin bir de yatmayan ayların parası da yatıyor mu? Çok uzun zaman geçmiş aradan umarım buradasınızdır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.