Bursa'da yaşayanlar için ikinci el uyguna sistem önerisi

Bütçe
17.000-18.000TL
Yer
Türkiye
Bursada yasayanlar için günümüzde düşük-orta oyunları açacak ikinci el yarı sıfır sistem önerisi yapacağım, umarim begenirsiniz.

İşlemci olarak Bunu öneriyorum.

Anakart olarak Bunu öneriyorum.

RAM olarak Bunu öneriyorum.

Ekran kartı olarak Bunu öneriyorum (bütçeye göre üst modelleri alinabilir.

M.2 SSD olarak Bunu öneriyorum (sıfır olarak öneriyorum çünkü M.2 önemli bir parça ve güvenlik açısından)

Power Supply olarak Bunu öneriyorum (sıfır çünkü PSU en önemli parça ve elektrik olduğu için ikinci el önermiyorum)

Bilgisayar kasasi olarak Bunu öneriyorum.

İşlemci fani olarak Bunu öneriyorum.

Umarım begenmissindir. Bu zamanda 17.000-18.000TL orta derece oyun acan kasa toplamak zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1765231555712.png

Hocam o paraya 6600XT sistem var 1660 nedir? Hadi bunlar şehir dışında, PG ile toplasam daha ucuza toplarım. AM4 gibi nispeten yükseltmeye elverişli bir soket varken 9400F anlamsız.

Eki Görüntüle 2618464

Hocam o paraya 6600 XT sistem var 1660 nedir? Hadi bunlar şehir dışında, pg ile toplasam daha ucuza toplarım. AM4 gibi nispeten yükseltmeye elverişli bir soket varken 9400F anlamsız.

Hazır ikinci el sistemlerde PSU ve SSD bilmediğim için riske girmek istemem Bursa'da olmadığı için o fiyata 6600 XT oneremedim zaten başka ekran kartlarına bakabilirsiniz dedim R5 3600 ile i5-9400F kafa kafaya performans veriyor ama dersen anakarti soketi için saçma ona bir şey diyemem ama artik drr5 kullanıyor herkes DDR4 az kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı