Burun akıntısı nasıl durdurulur?

goktug.59

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX
Grip olmuşum, sağlık ocağına gittim ve birkaç ilaç yazdı. Burnum tıkalıydı, burun fıs fısını sıktım komple açıldı ama sinir bozucu sıkıntı çıktı :D Sağ burun deliği baraj gibi oldu, sulu akıntı geliyor birkaç dakikada bir. Nasıl kurtulurum?

Grip olmuşum, sağlık ocağına gittim ve birkaç ilaç yazdı. Burnum tıkalıydı, burun fıs fısını sıktım komple açıldı ama sinir bozucu sıkıntı çıktı :D Sağ burun deliği baraj gibi oldu, sulu akıntı geliyor birkaç dakikada bir. Nasıl kurtulurum?

Burnuna su çek ve bütün gücünle lavaboyu boya.

Her dakika tuvalete gidiyorum hala aynı :D

Tuzlu su yap şırınga ile tuzlu suyu burnuna çek. Cidden işe yarıyor ben daha yeni COVID atlattım birebir aynı şey oldu bu yöntemle çözdüm. Daha önce de COVID atlatmıştım yine aynı şey olmuştu bu yöntemle çözmüştüm. Bu arada burun fısfıslarını kullanma yoksa benim gibi burnun yamulur :D

Hocam bir de hazır sağlık konusu açmışken bir şey soracağım. 1 adet 1000MG tablet 1 adet 650MG tablet yazdı doktor 2sindede sabah akşam falan yazıyor. Ben yemek yedikten sonra 1000MG'yi içtim artı olarak 1 saat sonra 650MG'yi içtim sorun olur mu?
Croxilex 1000 mg ve Theraflu 650 mg.

Hocam bir de hazır sağlık konusu açmışken bir şey soracağım. 1 adet 1000MG tablet 1 adet 650MG tablet yazdı doktor 2sindede sabah akşam falan yazıyor. Ben yemek yedikten sonra 1000MG'yi içtim artı olarak 1 saat sonra 650MG'yi içtim sorun olur mu?
Croxilex 1000 mg ve Theraflu 650 mg.

Evet doktorun yazdığı reçeteyi onaylatmak için Technopat'tan yardım almak mantıklı. Düz mantıkla bakinca "doktor" yazmış, sorun olsa yazar mıydı? Bu arada biri antibiyotik, digeri ise ağrı kesici ateş düşürücü. Yüksek ihtimalle üst solunum yolu enfeksiyonu gibi bir rahatsızlığınız mevcut. Ya da sinüzit falan.

Son düzenleme:
Evet doktorun yazdığı reçeteyi onaylatmak için Technopat'tan yardım almak mantıklı. Düz mantıkla bakinca "doktor" yazmış, sorun olsa yazar mıydı? Bu arada biri antibiyotik, digeri ise ağrı kesici ateş düşürücü. Yüksek ihtimalle üst solunum yolu enfeksiyonu gibi bir rahatsızlığınız mevcut. Ya da sinüzit falan.
Akut sinüzit yazıyordu reçetede, bademcikler kızarmış. Bilgileriniz için teşekkürler.

Malum buralarda havalar soğuyup ısınıyor, bende soğuk su v.b içtim naneyi yedik. Çekeceğiz bir kaç gün veya hafta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı