Burun ameliyatında ölüm riski var mı?

Bir akrabamın burun ameliyatı sırasında kalbi durmuştu doktorlarda anlamamıştı durdunu bitkisel hayata 20yıl yaşayıp vefat etti sonra.

Yani imkansız değil.

Bitkisel hayat beyin ölümü demek. Mümkün değil boyle bir şey. Doktorlar kisa sürede hastanın organlarini bagislamak ister misiniz der, kabul edilmezse de direkt defnedilir. Boyle ciddi konularda trolluk yapmayın.

Vaybe cidden garip.

Simdide ameliyatta uyanriim diye korkuyorum.

Dostum bunlar cok ama cok dusuk olasiliklar. Merak etme sana sakinleştirici verirler sen de rahat rahat ameliyata girersin :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Burun et ameliyatinda olum riski var mı? Cunku rahat nefes alamiyorum ve rahatsiz ediyor, su son haberlerden sonra tirstim ameliyattan.
Hocam inançlı biriyseniz, Allah ın almadığı canı kimse alamaz. Bu şekilde düşünerek imkanınızın el verdiği en iyi yerde olun. Çünkü ameliyat sonrası oldukça sıkıntılı bir süreç. Hele ki ilk gün mutlaka aklı başında biri refakat etmeli. Göz boşluklarına bırakılan buzların süresini ve yerini ve buzları iyi ayarlamalı. Geçmiş olsun şimdiden
 
Burun et ameliyatinda olum riski var mı? Cunku rahat nefes alamiyorum ve rahatsiz ediyor, su son haberlerden sonra tirstim ameliyattan.
hocam devlet hastanesinde kbb kliniğinde çalışıyorum. 2 yıldır belkide yüzlerce hatta binlerce hasta ameliyat olup servise yatıp gitmiştir. bir tanesinde bile herhangi bir komplikasyon olmadı.
 
Bitkisel hayat beyin ölümü demek. Mümkün değil boyle bir şey. Doktorlar kisa sürede hastanın organlarini bagislamak ister misiniz der, kabul edilmezse de direk defin edilir. Boyle ciddi konularda trolluk yapmayın.

Neyin trolüğünden bahsediyorsun? Başımdan geçen olayı anlatım kendi gözümle gördüğüm.
Sizin dedinizi kanıtlayan bir makele veya kanıt varsa buyurun attın eğer yoksa bilmediniz konular hakkında insanları suçlayamazsınız.
 

Geri
Yukarı