Bir tık büyük hocam anormal durmuyor çok da göze batmıyor.Burnum büyük mü? Çirkin gözüküyor mu? Büyükse de anormal derecede mi, çok göze batıyor mu? Sağ olun şimdiden.
Burnumla çok bir derdim yok aslında, biliyorum büyük olduğunu ama okuldan bir arkadaş "Fatih Sultan Mehmet misin be, o burun ne?" deyince sorgulamadım değil.Yan profilden büyük ancak geniş değilse karşıdan pek fark edilmez çok dert etmeyin.
Burnumla çok bir derdim yok aslında, biliyorum büyük olduğunu ama okuldan bir arkadaş "Fatih Sultan Mehmet misin be, o burun ne?" deyince sorgulamadım değil.
Aptalın tekiydi zaten, tek bildiği Fatih'in İstanbul'u fethettiğiydi. İnsanların yaptıklarını, başardıklarını çekemeyip doğuştan gelen özelliklerden vurmaya çalışan bi tipti, düzgün birisi değildi anlayacağınız.Arkadaşlar arasında bu tarz muhabbetler olurda sende boş durmasaydın keşke keşke Fatih olsam nice cihanı fethetmiş deyip damardan girerdin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.