Butona otomatik giriş verme

ibonline

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2020
Mesajlar
69
Çözümler
1
Merhaba;
Siteme aşağıdaki gibi bir buton yapmak istiyorum demo hesabı için. Demo hesabının şifresini zor bir şey yapıp butona koyacağım, tıkladıkları zaman giriş yapsın diye fakat bunu nasıl yaparım bilmiyorum. Direkt demo hesabını vermek istemiyorum çünkü şifre değiştirme gibi özellikleri kapatamıyoruz.
Demek istediğim olay şu;

1599910073049.png


Müşteri bu butona tıkladığı zaman direkt demo hesabına gitsin fakat buna nasıl bir link koyacağız, yani hem panele giriş linkini hem de kullanıcının giriş bilgilerini.
 
Sayfalar arası geçiş ve sayfalar arası veri taşıma diye bir bakmanı öneririm.
Merhaba Furkan, şöyle bir şey buldum fakat site açılınca hata durumu alıyorum.

Kod:

<form action="http:// panel. xxx. com" method="POST">
<input name="user" value="demo" type="hidden">
<input name="password" value="demo" type="hidden">
<button class="btn btn-cta btn-cta-primary btn-block" type="submit">Take me to the Demo!</button>
</form>
 
İstediğin çok basit bir şey değil. Linke GET metoduyla şifre zaten veremezsin, bağlantı olarak gözükür. JavaScript ile çerez ekleyebilirsin, sonra da yönlendirme yapabilirsin giriş yapılmasını istediğin sayfaya. Otomatik login olup girecektir.
 
Kullanıcı adı şifre boş olarak gidiyorsa forma otomatik olarak bu bilgilerle girmesini sağlayabilirsin server tarafında.
 
Demo hesabı için farklı bir index kur, anladığım kadarıyla buton direkt olarak demo hesabına yönlendirecek, tüm yetkilendirmelerini ver demo hesabının öyle kullandırt, illa giriş yapmasına gerek yok, anlattığından onu anladım kaldı ki çok karışık anlatmışsın.
 
Cevaplarınız için teşekkürler, index kuramıyorum çünkü VDS makineye kurulu bir panel bu. Ben de çözümü şöyle yaptım;

Demo panele giriş yap butonuna tıkladığı zaman otomatik olarak bilgileri dolduruyor ve giriş yap butonuna basıldığı zaman ise panele giriş yapılıyor.
 
Aslında istediğin basit bir şey fakat 1 tane Function'ı bulamadım. Butona tıklandığında bir şifreyi login.php'mi artık her neyse oraya validate ettirip doğruysa yönlendirme yapacaktık. Onun dışında yine demo sayfasına yönlendir fakat Input'ların Placeholder'a şifreyi yaz. Direk enterle'de girilebilsin. Şuan yeni uyandım aklımdasın bakacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı