AhmetM1 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 Steam'den takım çıkartması alacaktım. Siparişi koydum, 1 gün geçti ama halen envanterime gelmedi. Bu sistem nasıl çalışıyor?
Steam'den takım çıkartması alacaktım. Siparişi koydum, 1 gün geçti ama halen envanterime gelmedi. Bu sistem nasıl çalışıyor?
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 12 Ağustos 2023 #2 AhmetM1 dedi: Steam'den takım çıkartması alacaktım. Siparişi koydum, 1 gün geçti ama halen envanterime gelmedi. Bu sistem nasıl çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Biri senin yazdığın fiyata koyarsa geliyor. Artı 0 Eksi
AhmetM1 dedi: Steam'den takım çıkartması alacaktım. Siparişi koydum, 1 gün geçti ama halen envanterime gelmedi. Bu sistem nasıl çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Biri senin yazdığın fiyata koyarsa geliyor.
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 12 Ağustos 2023 #3 AhmetM1 dedi: Steam'den takım çıkartması alacaktım. Siparişi koydum, 1 gün geçti ama halen envanterime gelmedi. Bu sistem nasıl çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Satışa göre tabi ki. İstediğin fiyata yoksa alamazsın. Biri koyarsa alırsın. Öbür türlü 1 TL'ye karambit siparişi verince gelecek değil ya. Artı 0 Eksi
AhmetM1 dedi: Steam'den takım çıkartması alacaktım. Siparişi koydum, 1 gün geçti ama halen envanterime gelmedi. Bu sistem nasıl çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Satışa göre tabi ki. İstediğin fiyata yoksa alamazsın. Biri koyarsa alırsın. Öbür türlü 1 TL'ye karambit siparişi verince gelecek değil ya.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 12 Ağustos 2023 #4 Birisinin senin yazdığın fiyattan koyması gerekiyor. Beklemek istemiyorsan aktif listelemelerden alabilirsin. Artı 0 Eksi
Birisinin senin yazdığın fiyattan koyması gerekiyor. Beklemek istemiyorsan aktif listelemelerden alabilirsin.
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 12 Ağustos 2023 #5 JunQhan dedi: Satışa göre tabii ki. İstediğin fiyata yoksa alamazsın. Biri koyarsa alırsın. Öbür türlü 1 TL'ye karambit siparişi verince gelecek değil ya. Genişletmek için tıkla... Aklıma geldi yine benim arkadaşım yanlışlıkla 1TL'ye satmıştı 4,5 sene önce. Artı 0 Eksi
JunQhan dedi: Satışa göre tabii ki. İstediğin fiyata yoksa alamazsın. Biri koyarsa alırsın. Öbür türlü 1 TL'ye karambit siparişi verince gelecek değil ya. Genişletmek için tıkla... Aklıma geldi yine benim arkadaşım yanlışlıkla 1TL'ye satmıştı 4,5 sene önce.
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 12 Ağustos 2023 #6 Anions dedi: Aklıma geldi yine benim arkadaşım yanlışlıkla 1TL'ye satmıştı 4,5 sene önce. Genişletmek için tıkla... Nasıl başarıyor insanlar o kadar ucuza satmayı. Ben kart satarken bile 2-3 kere kontrol ediyorum. Ve geçmiş olsun hocam. Artı 0 Eksi
Anions dedi: Aklıma geldi yine benim arkadaşım yanlışlıkla 1TL'ye satmıştı 4,5 sene önce. Genişletmek için tıkla... Nasıl başarıyor insanlar o kadar ucuza satmayı. Ben kart satarken bile 2-3 kere kontrol ediyorum. Ve geçmiş olsun hocam.
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 12 Ağustos 2023 #7 JunQhan dedi: Nasıl başarıyor insanlar o kadar ucuza satmayı. Ben kart satarken bile 2-3 kere kontrol ediyorum. Ve geçmiş olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Yayın yapıyordu kasa satarken karambiti seçmişti. Artı 0 Eksi
JunQhan dedi: Nasıl başarıyor insanlar o kadar ucuza satmayı. Ben kart satarken bile 2-3 kere kontrol ediyorum. Ve geçmiş olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Yayın yapıyordu kasa satarken karambiti seçmişti.