Buzz cut yerine saç modeli önerisi

quatraa

Zeptopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Benim saçım şu an buzz cut kesimli. Önden yüzüme bakıldığında buzz cut yakışıyor bana, yüz şeklime vs uyuyor ama kafa yapım maalesef buzz cut için fazla düzgün değil. Kafa yapımı beğenmiyorum ondan dolayı saç modelini değiştirmeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz saç var mı? Kafamdaki kusurları örtebilecek uzunlukta, mümkün mertebe kısa saç istiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Selamünaleyküm. Benim saçım şu an buzz cut kesimli. Önden yüzüme bakıldığında buzz cut yakışıyor bana, yüz şeklime vs uyuyor ama kafa yapım maalesef buzz cut için fazla düzgün değil. Kafa yapımı beğenmiyorum ondan dolayı saç modelini değiştirmeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz saç var mı? Kafamdaki kusurları örtebilecek uzunlukta, mümkün mertebe kısa saç istiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Yüz tipiniz nedir kare, dikdörtgen, elmas ona göre öneri yapalım daha sağlıklı olur.

Kare yüze çoğu saç stili yakışır özelliklede buzz cut bayağı iyi gider ama başka şunlara bakın side part, shorth quiff. textured crop bunlar güzel sayılır. Benim de yüzüm kare yanlar biraz kısa üst tarafı biraz bıraktım yana atıyorum bu da güzel oluyor deneyebilirsiniz Modern Side Part.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı