aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Şubat 2021 #11 BerkerLoki dedi: Hayır ben ban açma yöntemini sordum. Genişletmek için tıkla... Server yönetimine ulaşıp derdinizi anlatabilirsiniz.
BerkerLoki dedi: Hayır ben ban açma yöntemini sordum. Genişletmek için tıkla... Server yönetimine ulaşıp derdinizi anlatabilirsiniz.
BerkerLoki Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #12 Yagmo dedi: Biz nasıl yardımcı olalım hocam admin biz miyiz adminlerle görüşün. Genişletmek için tıkla... Nasıl açıcağıma yardım? Etseniz yeter. Nasıl serial ban kaldırıcağım? sweiss dedi: Adınızda gm yazdığı için banlanmışsınız. Haksız olsalar bile sizi sunucularında istemiyorlar. Gm, Game moderator anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Gm başka sunucuda tag onan banlamadılar. Heast sizi başka MTA forumlarında gördüm açabileceğinizi duydum yardımcı. Olur musunuz? petro_2 dedi: Orası neresi? Genişletmek için tıkla... MT. aydos dedi: Server yönetimine ulaşıp derdinizi anlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olay onların anlamaması. Benim nasıl serial ban kaldıracağım?
Yagmo dedi: Biz nasıl yardımcı olalım hocam admin biz miyiz adminlerle görüşün. Genişletmek için tıkla... Nasıl açıcağıma yardım? Etseniz yeter. Nasıl serial ban kaldırıcağım? sweiss dedi: Adınızda gm yazdığı için banlanmışsınız. Haksız olsalar bile sizi sunucularında istemiyorlar. Gm, Game moderator anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Gm başka sunucuda tag onan banlamadılar. Heast sizi başka MTA forumlarında gördüm açabileceğinizi duydum yardımcı. Olur musunuz? petro_2 dedi: Orası neresi? Genişletmek için tıkla... MT. aydos dedi: Server yönetimine ulaşıp derdinizi anlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olay onların anlamaması. Benim nasıl serial ban kaldıracağım?