Steam ByNoGame'den alınan AWP skini oyunda kullanılırsa değeri düşer mi?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Dün ByNoGame'den AWP Mortis(Field-tested) skinini aldım 47 liraya. Skin şu an ByNoGame de 57 lira civarı. Bu skini Steam'de satıp CS2 seçkin için bakiye biriktirmeyi planlıyorum. Ama skini aldığım için 1 hafta sonra takas edebiliyorum maalesef. Ben de bu süre zarfında oyunda bu skini kullanıp takas kısıtlaması süresi dolunca satsam değeri düşer mi? Yani skini oyunda kullandığımda herhangi bir zarar gelir mi skine?

Dün ByNoGame'den AWP mortis(field-tested) skinini aldım 47 liraya. Skin şu an ByNoGame de 57 lira civarı. Bu skini Steam'de satıp CS2 seçkin için bakiye biriktirmeyi planlıyorum. Ama skini aldığım için 1 hafta sonra takas edebiliyorum maalesef. Ben de bu süre zarfında oyunda bu skini kullanıp takas kısıtlaması süresi dolunca satsam değeri düşer mi? Yani skini oyunda kullandığımda herhangi bir zarar gelir mi skine?

Hayır gelmez onlar aynı değerde kalır.

Dün ByNoGame'den AWP mortis(field-tested) skinini aldım 47 liraya. Skin şu an ByNoGame de 57 lira civarı. Bu skini Steam'de satıp CS2 seçkin için bakiye biriktirmeyi planlıyorum. Ama skini aldığım için 1 hafta sonra takas edebiliyorum maalesef. Ben de bu süre zarfında oyunda bu skini kullanıp takas kısıtlaması süresi dolunca satsam değeri düşer mi? Yani skini oyunda kullandığımda herhangi bir zarar gelir mi skine?

Oyunu oynadıkça hiçbir skinin floatı artmaz.

Oyunda skini kullandıkça eskime diye bir mekanik yok. Her skin kasadan rastgele aşınma değerleri ile çıkar, bu değer hiçbir türlü değişmez.

ByNoGame de skin alırken yanlarında yatay renki çizgi var yeşil sarı kırmızı. O renkler sanırım aşınma değerlerini gösteriyor değil mi? En az aşınması ve en değerlisi yeşil anladığım kadarıyla.

ByNoGame de skin alırken yanlarında yatay renki çizgi var yeşil sarı kırmızı. O renkler sanırım aşınma değerlerini gösteriyor değil mi? En az aşınması ve en değerlisi yeşil anladığım kadarıyla.

Evet aynen öyle savaş görmüş, eskimiş, görevde kullanılmış, az aşınmış, fabrikadan yeni çıkmış olacak şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı