hsynxx Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi C diskinden yer açıldı neden acılmıs olabilir? Hiçbir şey silmedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
Başlıkta da belirttiğim gibi C diskinden yer açıldı neden acılmıs olabilir? Hiçbir şey silmedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #2 hsynxx dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi C diskinden yer açıldı neden acılmıs olabilir? Hiçbir şey silmedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Windows güncelleme dosyalarını silmiş olabilir.
hsynxx dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi C diskinden yer açıldı neden acılmıs olabilir? Hiçbir şey silmedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Windows güncelleme dosyalarını silmiş olabilir.
hsynxx Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #3 Khajz dedi: Windows güncelleme dosyalarını silmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki iyi birşey mi kötümü.
Khajz dedi: Windows güncelleme dosyalarını silmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki iyi birşey mi kötümü.
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #4 hsynxx dedi: Peki iyi bir şey mi kötümü. Genişletmek için tıkla... İyi bir şey çünkü yer kaplıyordu artık kaplamıyor.
hsynxx dedi: Peki iyi bir şey mi kötümü. Genişletmek için tıkla... İyi bir şey çünkü yer kaplıyordu artık kaplamıyor.
hsynxx Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #5 Khajz dedi: İyi bir şey çünkü yer kaplıyordu artık kaplamıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler