C diskinde nasıl yer açılabilir?

dehset adam

Hectopat
Daha fazla  
C diskinde Undertale ve Minecraft'tan başka oyun yok eskiden de Minecraft oynuyordum. O zaman en az 20 GB boş alan oluyordu. Son 1 aydır oynamıyordum. Yeniden yükledim 1.7 oynuyorum fazlada yer kaplamaz eskiden 1.16 falan yüklemiştim. Yine de 20 GB boş alan vardı şu an 8 GB boş alan var. Nasıl daha fazla yer açabilirim? Önerilerinizi bekliyorum (neredeyse her hafta %temp% temp vs her yerden alan açmaya çalışıyorum en fazla 1 MB yer açılıyor)

C diskinde Undertale ve Minecraft'tan başka oyun yok eskiden de Minecraft oynuyordum. O zaman en az 20 GB boş alan oluyordu. Son 1 aydır oynamıyordum. Yeniden yükledim 1.7 oynuyorum fazlada yer kaplamaz eskiden 1.16 falan yüklemiştim. Yine de 20 GB boş alan vardı şu an 8 GB boş alan var. Nasıl daha fazla yer açabilirim? Önerilerinizi bekliyorum (neredeyse her hafta %temp% temp vs her yerden alan açmaya çalışıyorum en fazla 1 MB yer açılıyor)
Akıllı depolama'dan yer açabilirsin.
T launcher kullanıyorsan yedeklerin yer kaplıyor olabilir.
Sana tavsiyem şu anda gerekmeyen ama sonra gereken verilerini Google Drive'a yedekle ve verileri harddiskten sil o zaman yer açılır.

Akıllı Depolama'dan yer açabilirsin.
T Launcher kullanıyorsan yedeklerin yer kaplıyor olabilir.
Sana tavsiyem şu anda gerekmeyen ama sonra gereken verilerini Google Drive'a yedekle ve verileri hard diskten sil o zaman yer açılır.

Cezamdan dolayı yazamadım kusura bakma akıllı depolama Windows 10 da var diye biliyorum ben Windows 7 kullanıyorum. T Launcher kullanıyorum yedeklerim derken anlamadım o kısmı. Şu an gerekmeyen ileride gerekebilecek dosyam yok bilgisayarda sadece oyun var resim olarak duvar kağıdı için indirdiğim resimler vardır en fazla.

Undertale'i kaldır bitirdiysen ellemezsin bir daha.

Undertale 250 küsur alan kapsıyor silsemde benim işime çok yaramaz ve daha tam bitirmedim kötü son bitmişti en son.

Harddisk'i buga sokup yer açamayız.

Çözüm:"Ya depolaması iyi bir harddisk almak ya da idare etmektir."

Disk temizleyicisi kullanabilirsin.

%appdata% bölümünün ekran görüntüsünü atın.

Sonra yedeklerin nerede bakacağım.

Eğer yine olmadı diyorsan:

Dosya Ekleri

• 1016F488-9906-40B8-8349-8307D47514AF.jpeg
    1016F488-9906-40B8-8349-8307D47514AF.jpeg
    21,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Hard Disk'i buga sokup yer açamayız.

Çözüm:"ya depolaması iyi bir hard disk almak ya da idare etmektir."

Disk temizleyicisi kullanabilirsin.

%Appdata% bölümünün ekran görüntüsünü atın.

Sonra yedeklerin nerede bakacağım.

Eğer yine olmadı diyorsan:

Disk temizleyicisini haftada en az 2 kere yapıyorum hiçbir işe yaramıyor bazen unutuyorum 3-4 ay sonra aklıma geliyor yapıyorum hatırladığım en fazla 11 MB yer açıldı.

Dosya Ekleri

• IMG_20220902_122436.jpg
    IMG_20220902_122436.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 32
Disk temizleyicisini haftada en az 2 kere yapıyorum hiçbir işe yaramıyor bazen unutuyorum 3-4 ay sonra aklıma geliyor yapıyorum hatırladığım en fazla 11 MB yer açıldı.
.t launcher/backup dosyası var orada yedeklemeler var.

O zaman mecbur depolaması iyi yeni bir harddisk almalısın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı