Senin attıklarında 2-3 parça boya var zaten. Ben ağır hasarlı araç atmadım. Ayrıca dar bir araç değil. Gayet konforlu. Dizel araçlar bitti. O yüzden önermiyorum. Bakım masrafları ocak söndürmez mi? Ayrıca daha sorunlu motorlar. Arkadaş LPG takabilir. Ayrıca bu bütçede kaliteli bir araç alırken bir kaç parça boyaya takacak değiliz. Bagajı da baya büyük bu arada. 3 seneden uzun süre kullandık 1.6 HDi olarak. Çok yük yükledik. Hepsini taşıdı sorunsuz sağolsun.
Üretim yerinin Türkiye olması her şeyi açıklıyor bence Linea'nın.
Bu arada aracın avantajları genişlik ve uygun maliyet olarak sunuluyor (1.6 VTi). Sen tam tersini söylüyorsun. Otomatikleri bile uygun maliyetli olarak geçiyor. Bu arada araç düzgün kullanılırsa fabrika verisinin altına bile çekiliyor yakıt olarak. Bakımlarını tam yaparsanız fazla falan yakmaz araba. Ayrıca LPG taktırmanın büyük bir dezavantajı yok. Bazı araçlar fabrikasyon LPG'li. Bu arada "adam para veriyorsa boya istemez" lafı baya ironik. Her para veren en iyisini almalı o zaman. Bir kaç parça boya ve değişene takılmanın manası yok. Boyasız, değişensiz Linea alsan ne olacak?