C# için Kaynak Tavsiyesi

Skorlanch

Kilopat
Makaleler
1
Programlama dillerinden C# öğrenmek istiyorum. İnternette birkaç kaynak buldum ancak sizlerin bildiği kaynakların daha iyi olacağını düşündüm.
Ayrıca bir de sorum olacak. C# öğrenmek için C dilini bilmemiz gerekir mi?

Bilmen gerekmez. Kaynak Microsof'un dökümantasyonu. Asla kodlamayı kitaptan çalışmayın.

Artı -1 Eksi
Oyun mu yapacaksınız Programmı ?Çok alakasız ama merak ettim kaynak ise youtube bence çok uygun ama baya bir izlemeniz lazım zaten biraz alıştığınız zaman kendiniz bir şeyler yapabiliyorsunuz.

Artı -1 Eksi
Dersle olmaz yabancı kaynaklardan araştırıp kendin deneye dene öğrenmek gerek.

Programlama ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum o yüzden deneyeceğim bir şey de yok.Tek çarem sizinde dediğiniz gibi yabancı kaynaklardan dene gör olacak ancak temelden birazcık öğrenmem lazım.

Oyun mu yapacaksınız Programmı ?Çok alakasız ama merak ettim kaynak ise youtube bence çok uygun ama baya bir izlemeniz lazım zaten biraz alıştığınız zaman kendiniz bir şeyler yapabiliyorsunuz.

Oyun yapmayı öğrenmek istiyorum.

Oyun için Unity kullanacaksız C# lazım. Ama kaliteli işler yapmak istiyorsanız Unreal Engine kullanın.(c++ dili)

Cevabın için teşekkür ederim o zaman c++ öğrenmem daha doğru olacaktır.

Bilmen gerekmez. Kaynak Microsof'un dökümantasyonu. Asla kodlamayı kitaptan çalışmayın.

Microsoft'un dökümantasyonunu hangi siteden veya nereden bulabilirim?

Artı -1 Eksi
Unreal Engine 4 ilk başta blueprint kullanabilirsin internette bir sürü videosu var ama unity kıyasla daha az videosu var.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…