C# için Kaynak Tavsiyesi

Skorlanch

Kilopat
Katılım
1 Şubat 2019
Mesajlar
447
Makaleler
1
Çözümler
2
Programlama dillerinden C# öğrenmek istiyorum. İnternette birkaç kaynak buldum ancak sizlerin bildiği kaynakların daha iyi olacağını düşündüm.
Ayrıca bir de sorum olacak. C# öğrenmek için C dilini bilmemiz gerekir mi?
 
Oyun mu yapacaksınız Programmı ?Çok alakasız ama merak ettim kaynak ise youtube bence çok uygun ama baya bir izlemeniz lazım zaten biraz alıştığınız zaman kendiniz bir şeyler yapabiliyorsunuz.
 
Artı -1 Eksi
Dersle olmaz yabancı kaynaklardan araştırıp kendin deneye dene öğrenmek gerek.

Programlama ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum o yüzden deneyeceğim bir şey de yok.Tek çarem sizinde dediğiniz gibi yabancı kaynaklardan dene gör olacak ancak temelden birazcık öğrenmem lazım.

Oyun mu yapacaksınız Programmı ?Çok alakasız ama merak ettim kaynak ise youtube bence çok uygun ama baya bir izlemeniz lazım zaten biraz alıştığınız zaman kendiniz bir şeyler yapabiliyorsunuz.

Oyun yapmayı öğrenmek istiyorum.

Oyun için Unity kullanacaksız C# lazım. Ama kaliteli işler yapmak istiyorsanız Unreal Engine kullanın.(c++ dili)

Cevabın için teşekkür ederim o zaman c++ öğrenmem daha doğru olacaktır.

Bilmen gerekmez. Kaynak Microsof'un dökümantasyonu. Asla kodlamayı kitaptan çalışmayın.

Microsoft'un dökümantasyonunu hangi siteden veya nereden bulabilirim?
 
Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı