Kayra.oz Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #1 Evet arkadaşlar C++ nereden, nasıl, neyle öğrenilir? Yazar mısınız?
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.420 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #2 Visual Studio programina ihtiyaciniz var. Youtube'dan veya Udemy'den ogrenebilirsiniz. İngilizce ve numpadli klavye kullanmanizi oneririm.
Visual Studio programina ihtiyaciniz var. Youtube'dan veya Udemy'den ogrenebilirsiniz. İngilizce ve numpadli klavye kullanmanizi oneririm.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.080 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #3 Bir proje lazım gerçekten öğrenmek istiyorsan.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.428 Çözümler 7 21 Eylül 2023 #4 parakeet dedi: İngilizce ve numpadli klavye kullanmanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Katiliyorum. Yazilim icin US dizilim klavye sart.
parakeet dedi: İngilizce ve numpadli klavye kullanmanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Katiliyorum. Yazilim icin US dizilim klavye sart.
Mehmet Akif12 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 742 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #5 Kayra.oz dedi: Evet arkadaşlar C++ nereden, nasıl, neyle öğrenilir? Yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam udemy de birçok kurs var ve de bu kurslarda editör nasıl kurulur neler yapılabilir vs. Anlatır yani çoğu sorumuza yanıt verir
Kayra.oz dedi: Evet arkadaşlar C++ nereden, nasıl, neyle öğrenilir? Yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam udemy de birçok kurs var ve de bu kurslarda editör nasıl kurulur neler yapılabilir vs. Anlatır yani çoğu sorumuza yanıt verir
Kayra.oz Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #6 MidI0ck dedi: Bir proje lazım gerçekten öğrenmek istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Hocam cisimleri algilayabilen rota dan giden robot yapmak istiyorum. Mehmet Akif12 dedi: Hocam udemy de birçok kurs var ve de bu kurslarda editör nasıl kurulur neler yapılabilir vs. Anlatır yani çoğu sorumuza yanıt verir Genişletmek için tıkla... Hocam işte hangisine seçsem kararsızım.
MidI0ck dedi: Bir proje lazım gerçekten öğrenmek istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Hocam cisimleri algilayabilen rota dan giden robot yapmak istiyorum. Mehmet Akif12 dedi: Hocam udemy de birçok kurs var ve de bu kurslarda editör nasıl kurulur neler yapılabilir vs. Anlatır yani çoğu sorumuza yanıt verir Genişletmek için tıkla... Hocam işte hangisine seçsem kararsızım.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.377 Çözümler 6 22 Eylül 2023 #7 parakeet dedi: Visual Studio programina ihtiyaciniz var. YouTube'dan veya Udemy'den ogrenebilirsiniz. İngilizce ve numpadli klavye kullanmanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Şart mı İngilizce ve numpadli bir klavye?
parakeet dedi: Visual Studio programina ihtiyaciniz var. YouTube'dan veya Udemy'den ogrenebilirsiniz. İngilizce ve numpadli klavye kullanmanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Şart mı İngilizce ve numpadli bir klavye?
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.424 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #8 Big Sumak dedi: Katiliyorum. Yazilim icin US dizilim klavye sart. Genişletmek için tıkla... Algoritmik dedi: Şart mı İngilizce ve numpadli bir klavye? Genişletmek için tıkla... İngilizce şart ama numpadli klavye ile alakayı anlayamadım.
Big Sumak dedi: Katiliyorum. Yazilim icin US dizilim klavye sart. Genişletmek için tıkla... Algoritmik dedi: Şart mı İngilizce ve numpadli bir klavye? Genişletmek için tıkla... İngilizce şart ama numpadli klavye ile alakayı anlayamadım.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 22 Eylül 2023 #9 Ne alaka ingilizce dizilimli klavye? Numpad bile zorunlu değil. Element uydurmayın.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.424 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #10 Nizel G dedi: Ne alaka ingilizce dizilimli klavye? Numpad bile zorunlu değil. Element uydurmayın. Genişletmek için tıkla... İngilizce şart derken dili bilmeyi kastetmiştim klavyenin ingilizce olmasından değil.
Nizel G dedi: Ne alaka ingilizce dizilimli klavye? Numpad bile zorunlu değil. Element uydurmayın. Genişletmek için tıkla... İngilizce şart derken dili bilmeyi kastetmiştim klavyenin ingilizce olmasından değil.