C++ öğrenmeden hangi dili öğrenmeliyim?

Peki ben programlama mı öğreneyim yoksa web designer'mı olmaya çalışayım? Programlamayı yurt dışı imkanım var diye öğrenmek istiyorum. İkisi de ilgimi çekiyor fazlasıyla ama programlama da yurt dışında hazır işim olacak staj için.
Programlama genel tanımdır. Web programlama, masaüstü programlama, mobil diye gider.

Aynı anda hem web ile hem de mobil ile de uğraşmanız gerekebilir belki. O nedenle bir şey diyemem. Bu alanın imkanı daha fazla da diyemem. Size kalmış.
 
Hocam otel sistemi gibi şeyler yapmak istiyorsanız C++ çok uygun değil. Python en ideali bence.

Düşünülecek bir şey yok bence :D
Tkinter ve tkinter tabanlı libraryler işe yaramaz.

Eğer ki önermeme nedeniniz C++'ta dahili bir GUI kütüphanesinin bulunmaması ise sorun değil. Temelinde web ile çalışıp masaüstünden kullanılabilir(yani masaüstü clienti tarayıcı işlevi görecek) ya da OpenGL gibi kütüphaneler kullanılabilir. Birincisi bana daha mantıklı geliyor. Aynı anda iki platforma da hizmet verilebilir bu sayede.
 
C++ öğrenilmesi zor bir dil değil, kullanımı zor bir dil. Yapmak istediklerini C# ile daha kolay yaparsın. O nedenle çıkarılmış zaten.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı