QSYGEnN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 325 Yer Antalya 19 Aralık 2020 #1 Dev C++ uygulamasında projeyi çalıştırmak istediğimde böyle bir hata alıyorum. Derle dediğimde çok kısa bir kutucuk çıkıyor ama bir şey fark etmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2020
Dev C++ uygulamasında projeyi çalıştırmak istediğimde böyle bir hata alıyorum. Derle dediğimde çok kısa bir kutucuk çıkıyor ama bir şey fark etmiyor.
Çözüm Vavien. 19 Aralık 2020 Hangi program ile yazıyorsun? Programın kurulu olduğu veya projenin kurulu olduğu konumda Türkçe karakter var mı?
Hangi program ile yazıyorsun? Programın kurulu olduğu veya projenin kurulu olduğu konumda Türkçe karakter var mı?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.491 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 19 Aralık 2020 #2 Hangi program ile yazıyorsun? Programın kurulu olduğu veya projenin kurulu olduğu konumda Türkçe karakter var mı? Artı 0 Eksi Çözüm
Hangi program ile yazıyorsun? Programın kurulu olduğu veya projenin kurulu olduğu konumda Türkçe karakter var mı?
KS KS QSYGEnN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 325 Yer Antalya 19 Aralık 2020 #3 Vavien. dedi: Hangi program ile yazıyorsun? Programın kurulu olduğu veya projenin kurulu olduğu konumda Türkçe karakter var mı? Genişletmek için tıkla... Dev C++ isimli bir program. Sanırım yok sabah baktığımda yazacağım. Vavien. dedi: Hangi program ile yazıyorsun? Programın kurulu olduğu veya projenin kurulu olduğu konumda Türkçe karakter var mı? Genişletmek için tıkla... Evet şimdi fark ettim Türkçe terim varmış. Teşekkürler. Son düzenleme: 20 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Hangi program ile yazıyorsun? Programın kurulu olduğu veya projenin kurulu olduğu konumda Türkçe karakter var mı? Genişletmek için tıkla... Dev C++ isimli bir program. Sanırım yok sabah baktığımda yazacağım. Vavien. dedi: Hangi program ile yazıyorsun? Programın kurulu olduğu veya projenin kurulu olduğu konumda Türkçe karakter var mı? Genişletmek için tıkla... Evet şimdi fark ettim Türkçe terim varmış. Teşekkürler.