Yasin306 Hectopat Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar 1 TB lik hardiskim var ama sadece 598 GB si boş gözüküyor ama yalnız sadece 130 GB sini kullanıyorum nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2015
Arkadaşlar 1 TB lik hardiskim var ama sadece 598 GB si boş gözüküyor ama yalnız sadece 130 GB sini kullanıyorum nedeni nedir?
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.474 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 27 Ağustos 2015 #2 @Yasin306 Harddiskinizi kaç diske böldünüz? Tek disk halinde mi kullanıyorsunuz? Denetim masasından Yönetimsel Araçlar > Bilgisayar Yönetici > Depolama > Disk yönetimi kısmına gel. Açılan pencereden bir görüntü yolla, anlarız her şeyi. İstediğim görüntü bu pencereden :
@Yasin306 Harddiskinizi kaç diske böldünüz? Tek disk halinde mi kullanıyorsunuz? Denetim masasından Yönetimsel Araçlar > Bilgisayar Yönetici > Depolama > Disk yönetimi kısmına gel. Açılan pencereden bir görüntü yolla, anlarız her şeyi. İstediğim görüntü bu pencereden :
Hakan AK Megapat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 542 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2015 #3 Windows kurulumu sırasında birinci bölüm oluşturulup ikinci bölüm unutulmuş olabilir. @BilgisayarKurdu 'nun söylediği ekranın resmini atmalısın.
Windows kurulumu sırasında birinci bölüm oluşturulup ikinci bölüm unutulmuş olabilir. @BilgisayarKurdu 'nun söylediği ekranın resmini atmalısın.