Çözüldü C sürücüsü içersindeki verileri D sürücüsüne taşımak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

268227

Kilopat
Yeni bir SSD aldım fakat hata yaparak SSD'yi ikiye bölmeden doğrudan uygulamaları ve oyunları yükledim. Şimdi C sürücüsü içerisinde sadece Windows'un kalmasını istiyorum. Yeni oluşturduğum D sürücüsüne ise C içerisine yüklediğim oyunları ve uygulamaları taşımak istiyorum.
C sürücüsünde bulunan oyunlar ve uygulamaları sorunsuz bir şekilde D'ye taşıyabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer oyunlarınız Steam'de ise "Steam>Ayarlar>İndirmeler>Kütüphane Klasörleri>Kütüphane Klasörü Ekle" yolunu izleyin ve D sürücüsünde yeni bir Steam kütüphanesi oluşturun. Ardından taşımak istediğiniz oyuna sağ tıklayıp "Özellikler>Yerel Dosyalar>Yükleme Klasörünü Taşı" yolunu izleyin ve D sürücüsünde oluşturduğunuz yeni kütüphaneyi seçin. Aynı işlemi her oyuna yaparak tüm oyunları sorunsuz bir şekilde taşıyabilirsiniz. Eğer oyunlarınız Epic Games, Uplay, Origins gibi platformlardaysa şurada uzunca bir rehber mevcut.
Sorununuz çözüldüyse en iyi yanıt olarak işaretlerseniz sevinirim, iyi forumlar. 🙂
Eğer oyunlarınız Steam'de ise "Steam>Ayarlar>İndirmeler>Kütüphane Klasörleri>Kütüphane Klasörü Ekle" yolunu izleyin ve D sürücüsünde yeni bir Steam kütüphanesi oluşturun. Ardından taşımak istediğiniz oyuna sağ tıklayıp "Özellikler>Yerel Dosyalar>Yükleme Klasörünü Taşı" yolunu izleyin ve D sürücüsünde oluşturduğunuz yeni kütüphaneyi seçin. Aynı işlemi her oyuna yaparak tüm oyunları sorunsuz bir şekilde taşıyabilirsiniz. Eğer oyunlarınız Epic Games, Uplay, Origins gibi platformlardaysa şurada uzunca bir rehber mevcut.
Sorununuz çözüldüyse en iyi yanıt olarak işaretlerseniz sevinirim, iyi forumlar. 🙂

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı