Çabuk sinirleniyorum, kafama çok takıyorum

Şu anda ciddi boş yaptığınızın ve forumda boş yapmanın yasak olduğunu biliyor musunuz?
Bakın yine uzatıyorsunuz. :) Madem öyle senin açtığın konulardaki mesajlar ne öyle? Boş yapmanın nirvanasıydı. O konular yüzünden biraz üstünüze geldim farkındayım. İyi sosyaller. :)

Fikir verdik, gerisi sende.
Hocam ben sizi engellemek zorundayım, zaten hiç bir konuda işe yarar cevabınızı da görmedim.
Bakın yine uzatıyorsunuz. :) Madem öyle senin açtığın konulardaki mesajlar ne öyle? Boş yapmanın nirvanasıydı. O konular yüzünden biraz üstünüze geldim farkındayım. İyi sosyaller. :)
Tamam iyi sosyaller.
Tamam iyi sosyaller.

Hocam cidden amacınız ne? Ben hiç bir zaman yaşımla övünmdedim, yaşlanmayı sevmiyorum. Keşke hep 18 yaşında kalsaydım diyorum bazen.

Siz cidden sorunlu insanlarsınız. Şurada insan gibi soru soruyorum, laf sokma derdindesiniz.
Her yerde olduğu gibi forumda da muhatap olunacak insan var olunmayacak insan var. Herkesin her dediğini takma kafana, görmezden gel. Ben de sinirli bir insanım ve bu yöntem benim için çoğunlukla işe yarıyor.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ben çabuk sinirlenen ve bu sıkıntımı çok belli eden bir insanım. Çoğu insan da bunu benim üzerime koz olarak kullanıyor. Bu problemi nasıl yenebilirim?
Sinirli olduğum için gerek hayatımda gerekse sanal alemde çok fazla kendime kötülük yapıyorum. Sinirlerime hakim olmadığım için olması gerekenden fazla kısıtlama aldım forumda. Dediğim gibi, bu sorunu nasıl yenebilirim? Bir şeye sinirlendiğimde başım dönüyor ve ağrıyor. Kafama çok takıyorum.

Laf sokmaya gerek yok ya 34 yaşında ya 10 yaşında arkadaşın yaşından size ne neyse sen takma bunları psikoloğa başvur en iyi çözüm.

Her yerde olduğu gibi forumda da muhatap olunacak insan var olmayacak insan var. Herkesin her dediğini takma kafana, görmezden gel. Ben de sinirli bir insanım ve bu yöntem benim için çoğunlukla işe yarıyor.
Hocam zaten engelledim ama insan takıyor işte. Şu anda soruda yazdığım şeyleri yaşıyorum, başım dönüyor ve ağrıyor.
Laf sokmaya gerek yok ya 34 yaşında ya 10 yaşında arkadaşın yaşından size ne neyse sen takma bunları psikoloğa başvur en iyi çözüm.
Onu zaten yapacağım ama koronavirüs bitince yapacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı