Çabuk sinirleniyorum, kafama çok takıyorum

Dediğim gibi sorunlarımın çoğunu çözdüler. Keşke hepsi çözülseydi, ben de iğneleme yapmayı bırakabilseydim.
Şu anda ciddi boş yaptığınızın ve forumda boş yapmanın yasak olduğunu biliyor musunuz?

Şu anda ciddi boş yaptığınızın ve forumda boş yapmanın yasak olduğunu biliyor musunuz?
Bakın yine uzatıyorsunuz. Madem öyle senin açtığın konulardaki mesajlar ne öyle? Boş yapmanın nirvanasıydı. O konular yüzünden biraz üstünüze geldim farkındayım. İyi sosyaller.

Fikir verdik, gerisi sende.
Hocam ben sizi engellemek zorundayım, zaten hiç bir konuda işe yarar cevabınızı da görmedim.
Bakın yine uzatıyorsunuz. Madem öyle senin açtığın konulardaki mesajlar ne öyle? Boş yapmanın nirvanasıydı. O konular yüzünden biraz üstünüze geldim farkındayım. İyi sosyaller.
Tamam iyi sosyaller.
Tamam iyi sosyaller.

Her yerde olduğu gibi forumda da muhatap olunacak insan var olunmayacak insan var. Herkesin her dediğini takma kafana, görmezden gel. Ben de sinirli bir insanım ve bu yöntem benim için çoğunlukla işe yarıyor.

Son düzenleme:

Laf sokmaya gerek yok ya 34 yaşında ya 10 yaşında arkadaşın yaşından size ne neyse sen takma bunları psikoloğa başvur en iyi çözüm.

Her yerde olduğu gibi forumda da muhatap olunacak insan var olmayacak insan var. Herkesin her dediğini takma kafana, görmezden gel. Ben de sinirli bir insanım ve bu yöntem benim için çoğunlukla işe yarıyor.
Hocam zaten engelledim ama insan takıyor işte. Şu anda soruda yazdığım şeyleri yaşıyorum, başım dönüyor ve ağrıyor.
Laf sokmaya gerek yok ya 34 yaşında ya 10 yaşında arkadaşın yaşından size ne neyse sen takma bunları psikoloğa başvur en iyi çözüm.
Onu zaten yapacağım ama koronavirüs bitince yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…