Dostum neden sana burada 34 yaş dalga geçiyorlar biliyor musun nedeni 34 yaşındaki birisi ppsine öyle Battlefield gibi bir şey koymaz gider kendini koyar.
Bakın yine uzatıyorsunuz. Madem öyle senin açtığın konulardaki mesajlar ne öyle? Boş yapmanın nirvanasıydı. O konular yüzünden biraz üstünüze geldim farkındayım. İyi sosyaller.
Bakın yine uzatıyorsunuz. Madem öyle senin açtığın konulardaki mesajlar ne öyle? Boş yapmanın nirvanasıydı. O konular yüzünden biraz üstünüze geldim farkındayım. İyi sosyaller.
Her yerde olduğu gibi forumda da muhatap olunacak insan var olunmayacak insan var. Herkesin her dediğini takma kafana, görmezden gel. Ben de sinirli bir insanım ve bu yöntem benim için çoğunlukla işe yarıyor.
Merhaba arkadaşlar, ben çabuk sinirlenen ve bu sıkıntımı çok belli eden bir insanım. Çoğu insan da bunu benim üzerime koz olarak kullanıyor. Bu problemi nasıl yenebilirim?
Sinirli olduğum için gerek hayatımda gerekse sanal alemde çok fazla kendime kötülük yapıyorum. Sinirlerime hakim olmadığım için olması gerekenden fazla kısıtlama aldım forumda. Dediğim gibi, bu sorunu nasıl yenebilirim? Bir şeye sinirlendiğimde başım dönüyor ve ağrıyor. Kafama çok takıyorum.
Her yerde olduğu gibi forumda da muhatap olunacak insan var olmayacak insan var. Herkesin her dediğini takma kafana, görmezden gel. Ben de sinirli bir insanım ve bu yöntem benim için çoğunlukla işe yarıyor.